כריסטינה אגילרה מכרה את עצמה ובזול

כריסטינה אגילרה מכרה את עצמה ובזול

זהו השער של הגיליון החדש של ה"רולינג סטון" וכן נחשתם נכון זוהי כריסטינה אגילרה השרלילה זהו מעכשיו הפרצוף של הזנזונת הזאת ידוע לכולם!!!!!!!!!!

AndreaCorr ©

New member
היה על זה שירשור שלם ../images/Emo168.gif

דפדף קצת אחורה

mprb

New member
שררררררררון

בוקר טוב. מה זה החוסר יחס הזה??? נעלבתי קשות!!! סתתתתתתתתתתם.

AndreaCorr ©

New member
מירווווווווווש ../images/Emo168.gif

(חחחח..מירוש
שם נחמד הדבקתי לך...) חס וחלילה חוסר יחס! אני פשוט שקועה בלימודים עד מעל הראש

AndreaCorr ©

New member
כתבת את ההודעה ../images/Emo168.gif

בשלוש ועשרה הגבתי לך בשמונה ועשרים

ofelya11

New member
מה?

על מה אתם מדברים 1:אם אנ יהייתי על השער של ה"רולינגסטון" הייתי מוכנה להצטלם ערומה מכל הכיוונים. 2:היא כוסית למה לא?!

מה שאני חושבת...

אני חושבת שלכריסטינה יש קול מהמם!!! חבל על הזמן!!! רק חבל שהיא מנסה להצליח ולהגיע רחוק רק בזה שהיא חושפת את עצמה! לדעתי גם אם היא לא הייתה חושפת את עצמה היא הייתה מגיעה רחוק ובגדול אפילו יותר רחוק ממה שהיא מגיעה עכשיו! אז...לא צריך את כל החשיפות המיותרות האלו זה סתם עושה לה שם רע לא ככה אנשים?!

מנסה להגיע רחוק?

כריסטינה כבר הוכיחה את עצמה. אם זה היה הדיסק הראשון שלה...בסדר הייתי מבין למה הצעקות. אבל כולם מכירים אותה וכולם יודעים שהיא מעולה. את הדיסק הנוכחי היא הוציאה כדי להראות מי היא באמת, שזאת המוזיקה שלה ושהיא לא סתם בובה כמו בריטני. אם טוב לה להצטלם ככמה, שתהנה.

מישהי

New member
כריסטינה...../images/Emo26.gif

אז...זה שהיא התדרדרה זה ברור.. אני דווקא אהבתי אותה..(לפני זה..).. בהתלחה שהיא הייתה נורמלית וממש ממש אהבתי את השירים שלה , והיה לה מראה יותר נורמלי מעכשיו(היא הייתה יפה..) היא הרסה את עצמה בשלבים... היה..לה שיער יפה ומוזיקה יפה ..וגם עוד משהו שהיה לה זה: כבוד.. ואני עוד אומרת את זה שעדיין לא ראיתי את הקליפ שלה..ולא נראה לי שכדאי לי לראות.. אני שמעתי ממזמן שהיא עובדת על אלבום חדש ...על מיזיקה שהיא אוהבת והיא רוצה לעשות וכל זה... ודווקא ציפיתי לאלבום יפה..(מסתבר שטעיתי..
) סיפרו לי על הקליפ שלה וזה לא נשמע ממש טוב... את השיר שמעתי..הוא בסדר..לא כל כך נורא .. אבל לא יודעת...לדעתי כריסטינה באמת באמת הידרדרה.. כי מה היא מנסה להוכיח?!?

למעלה