כריסטינה המלוכלכת

GetNasty

New member
כריסטינה המלוכלכת

אני לא יודע מה היא מנסה להראות שהיא זונה עכשיו.. באמת חתיכת שרמוטה היא נהייתה. ראיתם את התמונה מרולינג סטון, ואולי באינטרנט (כי לא מראים בMTV) את Dirrty. דירטי לא בדיוק הצלחה בינתיים.. ולחלק החשוב: למה היא כל הזמן מנסה להיות בריטני? אחרי שפפסי מבקשים את בריטני, הדוברת של כריסטינה מנסה לסדר לה משהו בקוקה קולה. אבל יש לי עוד הרבה דברים להגיד שהיא מעתיקה אבל אני מעדיף להתמקד במה שהיא עושה עכשיו: - בריטני משנה סגנון ל- R&B\דאנס - כריסטינה משנה סגנון ל R&B\דאנס. - בקליפ Overprotected האמריקאי שזה רמיקס בריטני רוקדת בגשם - כריסטינה בצורה מ-א-ו-ד- דומה עושה את זה גם. - בריטני מפתיעה עם קליפ שהיא מתמזמזת עם כמה בנים וכריסטינה כבר עושה את זה, אבל לא כמו שבריטני לבושה עם חולצה קצרה ומכנסיים ארוכות, כריסטינה מביאה אותה עם חזייה ותחתונים. - בריטני מדברת על זה שהיא מרגישה שהיא התבגרה - כריסטינה מזיינת את השכל שהיא התבגרה. - בריטני אומרת שהדיסק החדש שלה מבטא את מי שהיא באמת, אחרי ההתבגרות - מה כריסטינה עושה? אותו הדבר. - בריטני בראיון בתחילת חופשת 6 החודשים מודה שעד לפני שנה היא ניסתה להתאים תדמית, ועכשיו כבר לא אכפת לה והיא אמיתית - כריסטינה אומרת שנמאס לה כבר לזייף ועכשיו היא אמיתית. ברחו לי עוד כמה, אבל אני חושב שזה די מספיק להראות שכריסטינה לא בדיוק אמיתית.

RIP CURL1

New member
חחחחח../images/Emo6.gif

ותירד קצת למטה תראה את התמונה מרולינג סטון

למעלה