תגובה
הסגנון לא ממש לטעמי. יש תחושה מטרידה של אלמנטים גוגניים כמעט בעיצוב הגוף, ובעוד שגוגן היה אמן נפלא, אני לא חושבת שהוא עובד טוב בקומיקס. זו דעתי האישית לפחות. לנושאים קצת קונקרטיים יותר: אני מניחה שהיא תלויה ולא מרחפת לה עם עיניים עצומות וחבל על הצוואר. במקרה מעין זה, החבל צריך להיות מתוח יותר, הלולאה צמודה לצווארה, הראש שמוט כלפי החזה (כי החבל מושך את הגרון למעלה), הכתפיים שמוטות ולא מונחות בפוזה דוגמנית, וכנ"ל לגבי האגן. כרגע היא נראית כאילו היא רוקדת בלי שום קשר לגרביטציה. בעיה נוספת היא בכף היד - או שיש שם קו אחד מוטעה, או שכל היד הפוכה. זה נראה לי כאילו האצבע הקרובה אלינו היא הזרת, בעוד שבתנוחה כזו של היד, האצבעות הקרובות אלינו צריכות להיות האצבע המורה והאגודל. המפשעה, גם בשביל הסגנון המיוחד שלך, קצת גבוהה מדי. פתח ספר אנטומיה או - זו האופציה הקצת יותר חצופה - תבהה במישהי (עדיף מישהי בלי המכנסיים שכיום באופנה, עם קו המותן שמגיע עד שערות הערווה - זה קצת מעוות את התמונה הכללית). השוקיים - אולי זה עניין של סגנון, אבל השוקיים שלה נראים כמו גוש בצק שהשטיחו אותו קצת. הם חסרים את המבנה השלדי והשרירי שקיים בבירור בשוקיים, וגם החוסר בברך מפריע. השיער - הגוש הגדול של השיער נופל לכיוון הנכון פחות או יותר, וזה טוב, אבל כדאי שכל השיער יפעל לפי אותו חוק משיכה, אלא אם כן היא דאגה להתלות עם כמויות מספקות של ג´ל לשיער. דבר אחרון - אצבעות הרגליים. אני יודעת שזה אחד הדברים הקשים ביותר לציור משום מה, ויפה מאוד שמצאת לך שיטה לציור אצבעות וכפות רגליים שעובדת, אבל כף הרגל נראית שונה כשהיא מונחת בצורות שונות. את האצבעות רואים כעיגולים קטנים (כמו בציור) כאשר כף הרגל ניצבת בדיוק מולנו; כשהרגל שמוטה, אנו רואים את האצבעות מלמעלה - כלומר, חמישה גלילים קטנים לכל אורכם.