כריס ווידמן האלוף הבא ?

udi102

New member
כריס ווידמן האלוף הבא ?

http://www.mmaweekly.com/chris-weid...ge-with-anderson-silva-he-wants-to-finish-him

אלו דברים שאלוף אומר ואם היכולת שלו מאז בעצם שהגיע לארגון אני מאמין שהוא יכול לנצח את סילבה בגדול ,מתאבק מעולה שבלי ספק יוריד את סילבה ועל הקרקע הוא מצוין ,גם בעמידה יש לו ריץ טוב והוא שקול ומחושב .

הימור שלי ווידמן הוא האלוף הבא ובצורה מרשימה , בהכנעה סיבוב שלישי .

אבל מה אתם חושבים ?

AmitNHB

New member
לא הבנתי, דיינה הבטיח לו קרב מול סונן במידה

ויעבור את סילבה

אי אפשר לעמוד בפיתוי של בידחות סוננס.

לא ראיתי עדין את הקרב שלו מול מוניוז, אז אני לא אגיב בינתיים אבל אין ספק שהוא כרגע מס' 2 ראוי במחלקה בהתאם לרקורד שלו.

yair_bar

New member
מנהל
מדהים שבכח אנחנו מייצרים מועמדים אין מאין

את מי הוא ניצח עד היום ואיך?
את סאקרה ומאיה בהחלטה? את לאוולר?

ok6

New member
לפי מה שהבנתי אם ביספינג מנצח את סאטן

הוא יקבל קרב מול סילבה, שמצד אחד זה טוב כי זה יהיה נחמד לראות אותו מפסיד בנוקאאוט אבל מצד שני זה יהיה עצוב כי זה אומר שהוא לא ניצח מישהו מהטופ 10 בשביל טייטל שוט (אני לא בטוח שבריאן סטאן הוא טופ 10 אז תתקנו אותי אם אני טועה) כרגע זה בגדר שמועה ואני מקווה שזה ישאר ככה......
בקשר לווידמן- לוחם מוכשר ומבטיח אבל הייתי רוצה לראות אותו מול מישהו כמו בלפורט לפני טייטל שוט (הקרב מול מוניוז היה מרשים אבל לא לשכוח שמוניוז נראה ממש רע וחלוד) במידה והוא עובר את בלפורט (או עוד לוחם ברמה גבוהה) אני מאוד בעד לראות אותו מול סילבה.
בינתיים הייתי שמח אם יתנו את הקרב הבא לאוונס במידה והוא יחליט לרדת במשקל כי עד כמה שאני לא סובל אותו יש לו פוטנציאל לעשות בעיות לסילבה.

yair_bar

New member
מנהל
המחלקה במצב בעייתי ואנחנו נאחזים בציפורניים

ווידמן ינצח את בלפורט לדעתי. אבל לבלפורט סיכוי טוב יותר מול סילבה. לדעתי ב-2 מתוך 10 בלפורט יכול לנצח.

danielmo1

New member
בלפורט תמיד היה חלש מול מתאבקים

חוץ מול ג'ונסון וגם שם הקימו אותם מהר (ג'ונסון כמובן לא היה מכניע בחיים מהגארד וכנראה שהיה מקבל הכנעה גם מהגב), אבל גם אז הוא בחיים לא הוכנע או עבר התעללות רצינית מידי פשוט נשבר מנטלית.

בכל מקרה, אני לא יודע מה הג'יוג'יסטו של ווידמן, אבל לפי הקרב מול מוניוז, מוניוז פשוט היה גרוע ולא ווידמן הרשים אותי
הייתי רוצה לראות את ווידמן בעוד קרב אחד נגד מישהו מהקאליבר העליון של המחלקה, כבר ראינו שלהיות מתאבק בלי משחק עמידה ובלי ג'יו ג'יסטו לא יביא אותך לשום מקום.

אולי נגד לומבראד יכול להיות משהו מעניין, לומבארד יהיה חייב להרשים ומתאבק מול לוחם עמידה מובהק זה תמיד נהדר לראות

fatnoam

Active member
אני חושב שהוא לא מספיק מנוסה בשביל לנצח

את סילבה.

ואני חושב שסונן מתאבק טוב מוויידמן, ואנדרסון הסתדר איתו די בקלות בסיבוב השני.

כל מקרה, זה קרב שאני ארצה לראות ואעודד את וויידמן !

כרגע אין לו הרבה סיכוי מול סילבה.

הוא איטי מאד בעמידה ואין לו יתרון ריץ' על סילבה.

וכבר מותר להגיד בפורום שלסילבה יש TDD מצויין?

אבל מה כן, יש לו יתרון פיזי על סילבה(נראה לי שהוא יותר בנוי בפלג גוף עליון) והוא טוב בכל הצדדים של המשחק. יריב ראוי אבל אני לא רואה יותר מידי סיכוי.

depresia

New member
לפי ויקיפדיה הריץ' שלהם זהה

לפי ויקיפדיה הריץ' שלהם זהה עם יתרון של סנטימטר לווידמן.

כתוב שם שסילבה 197 וווידמן 198.

כן, אין לו יתרון כמו שהיה לו על מוניוז, תאכלס

היריב הכי ראוי שלו עד עכשיו. עם יתרון של 6 אינץ על מוניוז הוא לא צריך להיות סטרייקר כזה מחונן כדי לנצח.

מה יקרה עם סילבה? לדעתי ברגע שהוא קצת יתעייף מנסיונות הTD הוא יחטוף אחת מדוייקת לסנטר וילך לישון.
יש לו מהירות כמו של פורסט גריפין בעמידה. סילבה יעבוד איתו עם הידיים למטה.

BeniTaz

New member
איזה השוואה.. פורסט גריפין?

הבנאדם הרגע ניצח לוחם חזק בזכות מכת מרפק. ידעתי שהעמידה שלו חזקה כשהוא ניצח עוד בקרבות הראשונים שלו את יוראיה הול, קיקבוקסר מבטיח שהגיע ל-MMA ועוד יגיע ל-UFC. כולם חשבו שהול סטרייקר ו-ווידמן מתאבק, אבל אז ווידמן נתן לו KO.

הוא הסיכוי הכי גדול מול סילבה.. נקווה שהקרב הזה יתקיים עוד ב-2012. אין מה לעשות, חייבים לומר שלוחם כזה שלם אנדרסון סילבה עוד לא פגש.

סילבה גם לא פגש סטרייקר כמו בלפורט

הוא גם לא פגש מתאבק כמו סונן.

הלוחם הכי שלם שסילבה פגש לדעתי הוא נייט מרקוורת'. דן הנדרסון גם מועמד לא רע.

אני לא מסתכל על תוצאות. אני מסתכל על מהירות. הוא לא יותר מהיר מגריפין בידיים ותהיה לו בעיה לעמוד מול סילבה. סילבה יעמוד איתו עם הידיים למטה כשיתפוס ביטחון.

ראבק...הוא לא הצליח לסיים את מאיה. ראית את הבדלי המימדים בינו לבין מוניוז?

הקיצר...עוד לא נמאס לך להתווכח איתי בכל הקשור לסילבה?

BeniTaz

New member
האמת שלא התווכחתי איתך הרבה

נראה לי שאתה מתבלבל. אני לא הימרתי על סונן באף קרב, אפשר לבדוק.. בטח לא אוקאמי, קוטה, ארווין או לות'ר וגם לא נותן סיכוי כרגע ליותר מידי לוחמים מצד שני גם לא נופל מהיכולת שלו ומהסיכוי שלו להפסיד לעומת GSP וג'ון ג'ונס.
כרגע האמה ב-MW היא הגבוהה שהיתה בשנים האחרונות ואם יילחם כמו גבר נגד מי שצריך אני מאמין שגם יפסיד.

לא זכור לי שסילבה סיים את מאיה.

האמת שראיתי הבדלי רמות בין הסיבוב הראשון לשני בין סילבה לסונן. גם הנדו לקח את הסיבוב הראשון נגד סילבה ואפילו לות'ר לקח סיבוב מסילבה. ראבק, סילבה אפילו לא הצליח לסיים את לייטס.. נו באמת, לא נמאס מהטיעונים החלשים האלו שאפשר לומר גם על סילבה. מה שאני באמת יכול לומר מהלב זה שווידמן באמת נראה עד כה בקרבות שלו בלתי פגיע.. להבדיל אלפי הבדלות אם כבר טיעונים כאלו מעלים.

אז אני כן אהמר על כריס ווידמן ואפשר גם לא להתווכח רק לחכות ולראות.

סילבה ניסה בכלל לסיים את מאיה??

מאיה פחד מסילבה וכל שניה ירד לתנוחה האהובה עליו. אם לא היה פוחד ונלחם כמו גבר היה מסיים כמו סונן.

סונן לפחות יצא גבר, נלחם, עמד מול סילבה כמו לוחם, ניסה להוריד את סילבה בנוקאאוט, לא דפק לו חשבון. נתן כל מה שיש לו להציע.

כנ"ל לייטס. מה יש לדבר על הקרבות האלו ? עוד פעם נחזור על הקטע הזה שסילבה צריך לרדת לקרקע עם אנשים שקוראים עליו תיגר? האחרון שזכור לי שהתעקש לסיים אנשים בתחום שבו הם חזקים היה נובוהיקו טקאדה מה UWFI.

BeniTaz

New member
דוקא אני זוכר את סילבה בורח ממאיה בקרב

לא מתוך פחדנות (נראה לי) אלא מתוך שגעון גדלות.

פסדר...בקטע הזה הוא יצא מנייק, אין מה להגיד

אני גם התאכזבתי ממנו על ההתנהגות שלו. בכל זאת, אלוף ג'ו ג'יטסו בן ארצו...יצא זבל, אין מה לדבר.

cat food

New member
ווידמן - סילבה זה הקרב שהכי הייתי רוצה לראות

ואני אוהד סילבה כמוך.
אני לא מסכים איתך לגבי ה"זילזול" בווידמן. הוא ממש לא רק מתאבק מצויין, העמידה שלו פשוט ניראת חדה ומעולה. להוריד מישהו בקאונטר עם המרפק דורש המון טכניקה ויכולת בעמידה. מה שהוא עשה למוניוז מזכיר לי את מה שסילבה עשה לפריקלנד בקייג' רייג', רק שמוניוז זה לוחם פי כמה יותר טוב מפריקלנד.

מה שאני מנסה להגיד זה שנטו זה הקרב שכל אוהד MMA צריך לרצות לראות כרגע. ווידמן היה מצויין נגד מוניוז בעיקר ביכולת שלו לגרום למוניוז "לנחש" מה הוא הולך לעשות בצעד הבא. אני לא רואה טעם בלשים את ביספינג נגד סילבה (אפילו אם יינצח את סטאן), על בואטש אני בכלל לא מדבר פשוט בלון מנופח שהולך להפסיד בקרב הבא שלו גם ככה.

מה שהוא עשה למוניוז בעמידה מצריך יתרון ריץ'

כדי לדעת מראש מתי הריב נכנס לתווך שלך. הפלא ופלא, הוא למד את זה מג'ונס. בא נחשוב איזה יתרון בולט יש לג'ונס על היריבים שלו....

אני מידי פעם עושה אימון איגרוף עם מישהו שיש לו לו 15-20 ס"מ ריץ עלי(מדדתי עם כפפות איגרוף). אין לכם מושג כמה זה קשה לתזמן כניסות ויציאות התקפה נגד בנאדם, שכשאתם כבר נמצאים בתוך טווח האגרופים שלו, הוא עדיין לא נמצא בטווח האגרופים שלכם.
מה עושים? צריך לבזבהז זמן וכח על להטעות ולהתקדם מהר אליו בעוד שהוא רק מחכה לכם עם הקאונטר.

אבל אני מאד בעד הקרב הזה. את מי ישימו נגדו אם לא? את בלפורט שוב? הנדרסון? צריך מישהו שמביא איתו דברים חדשים ומוניוז הוא בהחלט הלוחם היחיד שאני יכול לחשוב עליו כרגע. הוא נראה לי יותר חזק פיזית מסילבה, שולט בכל המימדים של הקרב, ושליטה מצויינת על יריבים על הקרקע.

izr

New member
לדעתי אין לו שום סיכוי. תיקון יש לו סיכוי לנצ

לנצח בהחלטה. סיבוב אחר סיבוב הוא יוריד את סילבה, בקרקע הוא ינסה הכניע ואני לא רואה שום סיכוי שהוא מצליח. הוא כן יוכל לקחת את הקרב בנקודות על ההורדות.
מה שכנראה יקרה שסילבה יצליח באחד הסיבובים למנוע את ה-TD ויפרק אותו בעמידה.

למעלה