כריס ווידמן - טים בואטש ל-UFC155

cat food

New member
כריס ווידמן - טים בואטש ל-UFC155

וויידימן מצד אחד נדפק שהוא לא קיבל קרב אליפות (שלדעתי הגיע לו), מצד שני הוא מקבל לוחם מאוד מוגבל שנמצא ברצף נצחונות. וויידמן הולך לקרקס את בואטש האיטי ולהוציא עוד נצחון מרשים, ככה שאחרי קרב כזה אי אפשר כבר לא לתת לו את קרב האליפות (בהנחה שה-UFC לא באמת ילכו על סיינט פייר - אנדרסון סילבה).

בנוסף לזה האירוע הזה מצטייר כעוד אירוע מרשים שמתגבש לו לתקופה של הסתיו-חורף. האירועים של UFC153,154,155 נראים כאילו הם הולכים להחזיר את הכבוד.

UFC153 האירוע אולי המדובר של השנה שייערך בברזיל עם קארד מטורף:
חוזה אלדו - פרנקי אדגר
קווינטן ראמפייג' - גלובר טישיירה
אריק סילבה - ג'ון פיץ'
דמיאן מאיה - ריק סטורי

UFC 154 אירוע מאוד מעניין מבחינת מחלקת ה-WW:
ג'ורג' סיינט פייר - קרלוס קונדיט
מרטין קאמפמן - ג'וני הנדריקס

UFC on Fox 5:
בן הנדרסון - נייט דיאז
אלכסנדר גוסטפסון - שוגאן רואה
רורי מקדונלד - בי ג'יי פן

UFC 155 שנבנה בנתיים יפה:
ג'וניור דוס סאנטוס - קיין ולסקז 2
כריס וויידמן - טים בואטש
פורסט גריפין - צ'ייל סונן
ג'ו לוזון - גריי מיינארד

elvis18

New member
אם גם פה הוא מפסיד ...

לומבארד יכול לסגור את הבאסטה ...

אומנם פלאהרס הוא מפלצת , אבל לומבארד עדיף עליו בעמידה , אם זה יגיע לקרקע לומבארד יהיה בצרות ...

בכל אופן קרב מעולה !

moriarty

New member
לא, זה לא תקין

הוא היה אמור לקבל את סילבה.
עכשיו סילבה מושבת עד ש-GSP יעבור את קונדיט?

הוא יכול לקבל את סונן. לא מכובד?

סונן עדיין נחשב מספר 2 בקטגוריה...

moriarty

New member
אבל לסונן יש קרב קבוע מול פורסט גריפין

ולווידמן נקבע קרב מול טים בואטש.

fatnoam

Active member
נראים קרבות מעניינים לשם שינוי. בקשר לבוטש

שמע, כתבת שווידמן ינצח באופן מרשים.

לא שאני אוהד בואטש או משהו, אבל מדובר באיש גדול וחזק, שיכול לגרור אותך לברול, שיכול להעניש על טעויות, ושמאוד מאוד מאוד קשה "לקרקס".

לדעתי וויידמן ינצח בהחלטה אחידה ולא כזו מרשימה. כמו כן, הסיכוי לאפסט קיים, והוא לא קטנטן כמו שאתה חושב.

cat food

New member
יכול להיות שהפרזתי

אבל אני באמת חושב שהוא הגיע למעמד שלו המון המון בגלל מזל. אוקמי העביר אותו קליניקה, פירק אותו לחתיכות. הוא ניצח בפוקס, ואם יהיה קרב חוזר אוקמי צריך לנצח את הקרב לדעתי. באשר לביזיון מול לומבארד אין הרבה מה להגיד. לומבארד (אומנם בקרב אפור) ניצח באופן מובהק 3 סיבובים מתוך 3 סיבובים. אנשים פה בפורום בוכים עדיין על מאצ'ידה-שוגאן 1, אבל כאן מדובר בהחלטה בין הגרועות שאני זוכר אי פעם.
וויידמן צריך לסיים אותו, יש לו המון זמן להתכונן לקרב.
חבל שאין ווידמן - סילבה, קרב איכותי ביותר יכל להיות.

fatnoam

Active member
לא חושב שמשידה-GSP יקרה

אני חושב שה-UFC סתם מנסים לייצר לעצמם הייפ אחרי תקופה עלובה של הארגון (אירועים זבל, ביטול אירוע וכו').

למעשה, אני די בטוח שווידמן יקבל את סילבה אחרי בוטש אם יעבור בצורה מרשימה, ואם הארגון לא יחליט לארגן לו איזה סופרפייט מול שוגאן*.

* אני חושב שסילבה-שוגאן ימכור יותר מסילבה-ווידמן. אני חושב ששוגאן הולך להפסיד לגוסטפסון (לצערי. ובעיקר מזקנה וכושר רעוע, לא מכשרון, שכן שוגאן מוכשר פי אלף מהשבדי), ואז כקרב פרישה יתנו לו סופרפייט עם סילבה.

moriarty

New member
מצ'ידה - GSP?

לא התכוונת אנדרסון סילבה - GSP?
חוץ מזה, אם שוגון יפסיד לגוסטפסון, הקריירה שלו גמורה, ואין על מה לדבר מול סילבה. גם אם שוגון ינצח את גוסטפסון זה עדיין לא ממש סופרפייט.
אם כבר סופרפייט, זה יהיה מול GSP או מול ג'ונס.

fatnoam

Active member
תודה על התיקון

ואני מאמין שה-UFC יעניקו לשוגאן קרב פרישה עם סילבה גם לאחר ההפסד (שלדעתי צפוי) לגוסטפסון.

הארגון לא יוכל להתנגד לכמות קניות שקרב כזה יעשה, ואם הוא יערך בברזיל הם יכולים למלא את המאראקנה ארבע פעמים.

moriarty

New member
שוגון יותר טוב מגוסטפסון

אבל אם הוא יפסיד אין על מה לדבר בנוגע לקרב נגד סילבה.
ידברו על סילבה נגד ג'ונס או GSP, שוגון לא יעניין אף אחד.

fatnoam

Active member
כפרה על שוגאן

הפסיד קרב עמידה לדן הנדרסון

אין לו קרדיו לעמוד עם לוחמים. אם הוא יסיים את גוסטפסון בארבע דקות הראשונות, סבבה, אני חושב שהשבדי יתיש אותו סיבוב ואז שוגאן ישפוך לאגר.

הלוואי ואני טועה.

וחוץ מזה, גם אם יפסיד, שוגאן אליל בברזיל וקרב שלו מול סילבה שווה הון תועפות לארגון.

באסטר1

New member
היום שוגון זה לא אותו שוגון

בכל קרבות הUFC שלו הוא לא היה נראה כמו שהיה נראה בפרייד.
גם מול מא'צידה הראשון זה היה רק הצצה למה שהוא באמת מסוגל
הקרב היחידי שלו בעצם שהוא הצליח לבוא בכושר וטכניקה.

מאז לא כושר ולא טכניקה פשוט מחפש את הוואן פאנץ' KO וחוטף על הדרך.
לא נמאס לו לצאת חבול מכל קרב?

moriarty

New member
הוא החזיק מעמד יפה מאד מול מצ'ידה

חמישה סיבובים, ונלחם מעולה גם בסיבוב החמישי

fatnoam

Active member
עבר זמן מאז

ולדעתי גם הוא קרע את הצולבת מאז הקרב ההוא, ואני חושב שמאז הפציעה הוא לא נתן קרב בכושר מלא.

תקן אותי אם אני טועה כמובן.

כמו שכתבו מעליך, שוגאן היום מחפש את האגרוף הטוב הזה, הוא כבר לא עובד טוב כמו פעם. היום הוא לוחם ברמה יותר נמוכה, ואני אפילו משוכנע שרוב הפורום יסכים איתי (או לפחות סוכנויות ההימורים) שגוסטפסון פייבוריט בקרב הזה.

moriarty

New member
הוא היה בכושר טוב נגד הנדו

אם כי הנדו היה טוב ממנו, במיוחד בהתחלה.
גם מול ברנדון ורה הוא לא שפך מנוע. ארבעה סיבובים זה לא רע, ולהיות מספיק בכושר ומספיק חזק כדי לתת נוקאאוט בסיבוב רביעי... זה די נדיר, אתה חייב להסכים.
אני מנחש ששוגון פייבוריט בסוכנויות ההימורים מול גוסטפסון.

cat food

New member
לדעתי שוגאן היה נראה זוועה

גם נגד הנדו וגם נגד ורה. הגיע עם קרדיו ברמה ירודה מאוד.

fatnoam

Active member

למעלה