כריס...וכולם...

shlomi814

New member
כריס...וכולם...

עכשיו כשאני חושב על זה..בנוגע לנושא של "סגן" האחד/ת שיופיעו באדום..אמרת שאתה לא תעשה זאת ללא אישור של הנרי... איזה אישור בדיוק אתה צריך?. אני חוזר על משהו שכבר אמרתי בעבר הפורום לא של הנרי וניקה זה פורום המעריצים שלהם ואנחנו מנהלים אותו כשאתה למעשה מייצג אותנו ומקיים קשר עם האומן... במידה ואחד משנייהם היה טורח להכנס לכאן ולכתוב משהו או להגיב למייליםאז אולי עוד היה אפשר להתחשב בדעתם. יש כאן כמה מאוד פעילים שמגיע להם ואני מציין ומדגיש שאני ממש לא מדבר על עצמי יש כאן הרבה יותר משקיעים ממני. זה משהו שצריך לנהל עליו דיון כאן זה לא נושא לשיקולו של הנרי. ..

tA Love Tu

New member
../images/Emo108.gifבתור מנהל הפורום אני לא חושב שהוא צריך

כריס, הנרי עם כל הכבוד לא אחראי כאן על העניינים, אם מוצאים לנכון להאדים מישהו לפי דעתי אפשר וכדאי לעשות את זה. אגב, מי המועמדים??

Ben Love Nikka

New member
לא הבנתי כיצד זה יתרום להוצאת הסינגל?

אין הרבה עדכונים כרגע , ונראה לי שכריס מסוגל לעשות הכל לבד בנתיים. כשיצא הסינגל / האלבום השני אז אולי . ותכלס בשביל להיות פעיל בפורום, אפחד לא חייב להיות אדום ביוזר . אני חושב שההחלטה שהנרי וניקה לקחו עם חברת התקליטים היא נבונה ומקצועית ביותר. במידה והם ישחררו את הסינגל עכשיו, הם קופצים למים עמוקים מידי וצפופים מידי , כשיהיה קצת רגיעה , אז כדאי להוציא . אומנם בטווח הקצר - כל מי שמעריץ את הנרי וניקה עכשיו יהנה מהסינגל . אבל בתווך הארוך - לא השגנו בזה כלום . הרצון של כולנו שיותר יכירו אותם ויותר יואהבו אותם בישראל - בגלל זה הם גם מוציאים אלבום בעברית כמו שהבנתי . אני מאמין שהסינגל החדש שיצא בקרוב מאוד , יעשה סערה ויושמע מאות פעמים ביום כמו שהושמע "דיסקוטק" בקיץ האחרון. שיהיה לכולם סוף שבוע מצויין .

למעלה