כריס ופול

קיית1

New member
כריס ופול ../images/Emo68.gif../images/Emo163.gif

טוב, אתם בטח מבינים שלפי הנושא השרשור הזה לא הולך להיות "היסטרי"
בכל מקרה, מה דעתכם? מי צודק? כריס או פול? אני כמובן מדברת על הצעת השותפות של מייקל לכריס. אני חושבת שפול דיי צודק בגישה שלו, הוא בהחלט מעלה טיעונים רציניים גם לגבי מייקל וגם לגבי מי שעומד מאחורי השותפות (ברח לי השם). מצד שני, אני בהחלט מבינה את כריס מדובר על קידום משמעותי "במגרש של הגדולים",כמו שנהוג לומר בצח"מית, וגם דיי מרגיז שפול חושב שהוא יכול להטיל וטו לגבי הקריירה שלה למרות שהיא אישתו. אין לי ספק שלנו יהיה יותר מעניין לראות את מייקל וכריס ביחד

קיית1

New member
יש לי בקשה קטנה...

מישהו יכול להסביר לי איך אני מצרפת תמונה מתוך הגלריות? תודה ! (וואי, איזה בושות אני עושה לעצמי
)

KOBEMANIA

New member
פול וכריס סאקס לנצח

מי היה מאמין שפול וכריס יזכו שנפתח עליהם נושא טוב דעתי בנושא מאד ברורה הבעל תמיד צודק גם עם הוא לא צודק! לא יותר קל שתשמרי את התמונה ותעלי אותה מהמחשב שלך ?

Dawn12

New member
לא לגמרי מסכים

בדרך כלל אני הראשון שאקפוץ ואגיד שכריס ופול הם השיעמום בהתגלמותו, אבל אני מוכרח להודות שכשהם מתווכחים יש להם איזושהי זכות קיום בסדרה. אני עדיין חושב שהסצינות שלהם השבוע היו מעניינות בעיקר בגלל שהן נכתבו בצורה טובה מאוד, אבל אני מוכן לתת מעט מהקרדיט גם ללורלי ודאג (AKA כריס ופול). ולסוגייה שלשמה נתכנסנו - ובכן, למרבה ההפתעה - אני עם כריס. לא בגלל שאכפת לי מהקידום האפשרי בקריירה שלה (כי לא אכפת לי) ולא בגלל שמפריע לי שהיא לא מאושרת ב"ליגל-אייד" (כי ממש לא מפריע לי). אני עם כריס בגלל מייקל כמובן. אני באמת מאמין שהוא מציע לה את ההצעה הזאת, בין השאר, מתוך ניסיון לגרום לה להעריך אותו ולזכות שוב באמון שלה. זה ההסבר היחיד שאני יכול להעלות על דעתי לכך שמישהו כמו מייקל מסרב להניח לכריס לחיות את חייה העלובים. בקיצור - אם מייקל רוצה את כריס אז אני רוצה שכריס תגיד לו כן. וקיית, לשאלתך על צירוף תמונות - למיטב ידיעתי אין אפשרות לצרף תמונה ישירות מהגלריות. צריך לשמור אותה קודם על המחשב שלך (כמו כל תמונה אחרת) ולאחר מכן להוסיף אותה להודעה באמצעות האפשרות "צירוף קובץ" (נמצאית ממש מעל הכפתור בו את שולחת הודעות). כל מה שצריך לעשות זה לבחור את התמונה מהמחשב שלך ולשלוח אותה יחד עם ההודעה.

ברור שהוא צודק, למעשה הסיפור

כל כך לא הגיוני ולא מתקבל על הדעת שהוא יותר מפגר מכל הסיפורים הבדיוניים על החלפת מוחו,נסיכות בלי זיכרון וחזיונות על אדם וחווה שהיו בימיי חיינו. אף אישה שפויה לא תבחר מרצונה החופשי לעבוד לצם אדם שאנס אותה. נקודה להיה לא יהיה. סיפור מופרך לחלוטין. ציון גדול לגנאי.

למעלה