כריס מרטין בגלגל"צ

כריס מרטין בגלגל"צ../images/Emo35.gif

חברה שלי שמעה שיהיה ראיון איתו ביום שלישי, היא לא זוכרת באיזה שעה. זה נכון? מישהו שמע? בעקרון הוא כל שני וחמישי אצל בן ג'ונס מרדיו וירג'ין (תתחילו להקשיב!!! *שטיפת מוח* <על דפי זה עבד
>) אבל זה יהיה מגניב לשמוע אותו בארץ! אז מה אתם אומרים, שמעתם על זה

ממה שאני הבנתי,../images/Emo80.gif../images/Emo110.gif

[ואני שומעת המון גלגל"צ
] אז הולכת להיות תכנית שכולה מוקדשת לקולדפליי והולכים להשמיע בה את כל האלבום החדש, אבל לא היה כלול שם שום ראיון עם כריס מרטין. או שאני טועה...

dans girl

New member
|שוקו|../images/Emo94.gif../images/Emo39.gif../images/Emo171.gif../images/Emo68.gifיאאאאאא שיהיהההההה../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif מתי זה../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

dans girl

New member
|שוקו|../images/Emo94.gif../images/Emo39.gif../images/Emo171.gif../images/Emo68.gifשלישי 20:00../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif דאמט, זה אומר מעט זמן ללמוד לספרות../images/Emo3.gif טוב, קולדפליי יותר חשוב במילא היא מגישה אותי על ציון גבוה../images/Emo3.gif

dans girl

New member
../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gifזה לא גלגל"צ...זה קולדפליי../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif בן ג'ונס יש כל יום../images/Emo99.gif ספיישל קולדפליי יש רק כשיוצא דיסק... תעשי את החשבון בעצמך../images/Emo9.gif

אבל אם הם לא שם אני פשוט יכולה

לשמוע בוירג'ין כי הם שמים כל יום כמה שירים שבא להם מהדיסק אפילו אם הם לא סינגלים מאז שכריס מרטין היה אצל בן ג'ונס שבוע שעבר!

dans girl

New member
|שוקו|../images/Emo94.gif../images/Emo39.gif../images/Emo171.gif../images/Emo68.gifאבל כשכולם ברצף זה הרבה יותר טוב בעיניי../images/Emo9.gif

יום שני! כריס וג'וני! משעה 6 ספיישל

קולדפליי בוירג'ין רדיו! חה! רק שבוע שעבר היה חחח רואה שוירג'ין רדיו שולט?!!? כריס וג'וני ילוו את כל המשדר.... חה!

dans girl

New member
|שוקו|../images/Emo94.gif../images/Emo39.gif../images/Emo171.gif../images/Emo68.gifיאאאאאא איזה כיף../images/Emo70.gif אני רק צכה לזכור גם את זה../images/Emo122.gif

אני אזכיר לך בלי נדר

התחלתי לסמן על הלוח מבחנים דברים חשובים, ויאי לי ביום רביעי בע"ה כשיהיה לי סלולרי חדיש ומאגניב (עם רינגטון של מייקל אואן וסאץ'
) אז אני אוכל לעשות תזכורות לעצמי ואפסיק לשכוח את כל הדברים החשובים שאני תמיד שוכחת יאייייי

dans girl

New member
|שוקו|../images/Emo94.gif../images/Emo39.gif../images/Emo171.gif../images/Emo68.gif../images/Emo6.gif מזלטוב../images/Emo24.gif

טוב היא שמעה על זה שוב

ואמרה שזה ב8, בתכנית אחד על אחד (אם מישהו מבין בזה ויודע שזאת השעה שיגיד), והיא כבר לא בטוחה שזה ראיון חחח, כאילו כשהיא התקשרה לומר לי היא הייתה בטוחה ואז שאלתי אותה איך היא כ"כ בטוחה ואז היא אמרה שתכל'ס היא לא יודעת מאיפה היא קיבלה את הרושם הזה חח
אז נחיה ונראה
בכל מקרה, אני מניחה שדפי צודקת, שעה של קולדפליי שומעים בכל מקרה

למעלה