כריס פלמר

גילה או

New member
כריס פלמר

התענינתי בקיפולים של כריס פלמר.יש לו אתר שעד כמה שהבנתי צריך איכשהוא להרשם אליו כלומר אתר לצפיה בתשלום?כמו כן יש לו 3 CD-ROM לרכישה.בהזמנהON LINE רשום ש CD אחד עולה 84 דולר.קצת יקר בתור התענינות אבל אני ממש סקרנית לגבי הקיפולים שלו וגם יש לי נכונות להשקיע סכום סביר ברכישה של ספר או תקליטור שלו. משהוא יודע או יכול לנסות להבין אם הבנתי נכון את הפרטים לגבי המחיר? בתודה-גילה.

bshuval

New member
תשובות

לכריס פלמר יש היום, למיטב ידיעתי חמישה סידי-רומים למכירה, במחירים שונים. המחיר ל-CD הוא כזה גבוה משום שכל CD מכיל סרטונים רבים שלקחו לכריס זמן רב להכין. אני לא חושב שהדיסקים שווים את הכסף, אם לומר את האמת. רובם מכיל תרשימי קפלים רבים וסרטונים כיצד להכין חלק מתרשימי הקפלים. לדעתי השקעה סבירה בדיסקים היא כ-20-30 דולר, ולא המחיר שציינת. מצד שני, הקיפולים שלו מאד מעניינים. אני בעיקר קיפלתי את ה flower tower שלו וגם את הפרח המתומן שמופיע באתר של ג'ון מקיבר (אם כי הפרח הוא למעשה של פוג'ימוטו במקור)

גילה או

New member
תודה על המידע.

לגבי הFLOWER TOWER ראיתי גם קיפול של רוזנה שהביאה לאחת הפגישות. ואהבתי את הוריאציה של ג'ון מקיבר שקיפל תבנית של 4 מגדלי פרחים. אנסה זאת בקרוב.

bshuval

New member
זה לא ה-flower tower

זה סוג אחר של פרח. שנוצר, כאמור, על ידי פוג'ימוטו מנייר משושה. פאלמר הרחיב גם למתומן (ולמעשה זה עובד בכל הצורות). גם גלן פיקט גילה את הפרח לבד, והוא קורא לו "הכוכב של תומס", משום שבנו, תומס, אמר את המילה הראשונה שלו, כוכב, כאשר ראה את הקיפול.

למעלה