כריס קורנל מגיע לארץ !!!!!!!

Lyla Bellamy

New member
כריס קורנל מגיע לארץ !!!!!!!

ב17 ליוני גני התערוכה , תשריינו . מי בא ?

../images/Emo216.gifהוא זמר מעולה..

אחי מת עליו..הוא בטוח יילך

1 באפריל מוקדם? או שזה רציני?../images/Emo223.gif

כי די חיכיתי לראות הודעות כאלה היום בכל מקרה אם זה לא יעלה הרבה יש סיכוי טוב שאני אלך.. למרות שאם הוא שר רק שירים שלו אז אני מכירה רק אחד

אוקיי זה רציני../images/Emo223.gif

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3525262,00.html פתאום אני כן מתרגשת מזה.. גם רשמו שהוא יבצע שירים של אודיוסלב ולמרות כל הדיברוים שהיו על זמרים שיוצאים בקריירת סולו ושרים שירים של הלהקה אני גם אסתפק בזה [ובדיוק הראו אותם אתמול בערוץ ונזכרתי שאני צריכה לשחזר את השירים שהיו לי שלהם] וכרטיס 250 שקל... מי בא?

Drowning Lovers

New member
אוקיי, אולי אני. ../images/Emo12.gif../images/Emo23.gif

מכירה שיר אחד שלו. [זה של ג'יימס בונד.
] ושיר אחד של אודיוסלייב. אבל להופעה אני אשמע עוד.
|מתחילהלחסוךמעכשיו| וזה ליד הבית שלי! ממש ממול!

יוו you know my name זה של ג'יימס בונד?!|מנעו

כי מהיום הראשון ששמעתי את זה בטלוויזיה היה בזה משהו מוכר.. וזאת רק אני או שהשם של הפורום הפך למיוז2?

litaf1

New member
ב17 ביוני!! יאיי

אבל כתבתי את זה גם בפורום מיי כאמ. הוא בטוח ייבטל כמו כל שאר האמנים ב"מגיעים" לארץ. אל תפתחו ציפיות..

Lyla Bellamy

New member
קונים בקסטל

אבל הכרטיסים יגיעו אליהם רק באמצע אפריל אז תזמין מהאינטרנט בינתיים או משו .... ולי די לא מרשים לחזור לבד משם ולכן אני צריכה למצוא מישהו...אוףףףף

ReaLostprophet

New member
תודה !

אבל ההורים שלי לא יממנו לי את זה אז אני צריך לשלם במזומן עם מה שנשאר לי מהבר מצווה אז מה עושים במקרה כזה?

elknetld2kil

New member
עוד 3 להקות מגיעות לשבועות

3 להקות מהסיקסטיז: אנימלז (ששרים את House of the rising sun המפורסם), "דה מרמלייד" ו"הרמס הרמיטס" באים לארץ בשבועות כדי להופיע ב... עפולה!?!?!? למרות שאני גר 10 דקות הליכה מהפארק שבו יהיה המופע, לא נראה לי שאני אטריח את עצמי ללכת
מקור: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3526294,00.html

Lyla Bellamy

New member
קצת עזרה ...

יש מישהו שאולי מתכנן לבוא והוא מאיזור ירושלים ?D: די הזמנתי כרטיס ואחרי שהזמנתי ההורים שלי נזכרו להודיע לי שהם לא מרשים לי ללכת לבד
אז אפילו סתם להגיע ביחד ולחזור ביחד כדי שאני לא אפסיד את ההופעה והכסף ?... ווקשה אני נואשת ...

ReaLostprophet

New member
אני!!!!!!!!

מצידי להגיע בטרמפים!!!!!!!! נראה לכם שהוא ישיר גם שירים של אודיוסלייב? זה נשמע טיפה נגד העקרונות שלי אם הוא כן אבל למי אכפת...

Djerry

New member
למה כתוב בקסטל שהכרטיסים נגמרו???

איך הם יכולים להיגמר כל כך מהר? לא הספקתי לקנות

למעלה