כריס...

shlomi814

New member
כריס...

מה המצב מותק?.... אני חושב שעבר מספיק זמן מאז ששמענו עדכון על יציאת הסינגל החדש או בכלל על האלבום. ברור לי ולכולנו שהנרי וניקה עובדים קשה ובלחץ אבל הפורום דורש עידכון ודחוף.. לפחות שימסרו מידע חלקי... סומך עליך.. נשיקות..

CHRISS

New member
אדבר עם הנרי מחר בצהריים..אתה צודק

אבל זה לא בשליטה שלי... אני אנסה אבל מבטיח =]

tA Love Tu

New member
../images/Emo108.gifועוד דבר ...

מצטער אם זה כבר טחון, אבל הקיץ כבר בעיצומו, עוד חודש ואפילו פחות חלקנו כבר חוזרים לשגרה, בית ספר, לימודים וואטאבר, והיו דיברוים על מפגש! איזה זמן מתאים יותר אם לא בחודש אוגוסט? לפי דעתי זה מסתדר טוב, למרות שלי זה כבר לא משנה כי סיימתי ללמוד. מצטער שוב אם זה כבר חוזר על עצמו

shlomi814

New member
שוב כריס..

נשמתי אני יודע שזה לא בשליטתך .... אבל לפעמים כדי לנדנד קצת כמו שאנחנו מנדנדים לך ןנכון הקיץ נגמר בקרוב והגיע הזמן לקיים מפגש אני חושב שאין זמן טוב יותר מלאחר השקת הסינגל..אבל אני מאמין שהאלבום יצא רק בחגים... צריך לחשוב על משהו..

EMANUELA XD

New member
כריס אתה עושה עבודה נפלאה

ואנחנו כאן איתך באש ובמיים-לנו אין שום טענה נגדך אתה 100% מושלם עובדות מדברות בפורום השכן KIM
ישנה תחושה של אי אמון יותר מדאי הבטחות וצפיות שמשהו יתרחש עם הצמד הנרי וניקה ולבנתיים שום דבר לא קורה,הבטחות הבטחות חול חול ואין מה לאכול יש שיר חדש מה איתו מה קורה הכאן מחביאים אותו? למה לא הוציאו אותו כלהיט בקיץ? מה כל הקטע של הנרי?

CHRISS

New member
דיברתי עם הנרי כרגע ו..

כרגע האלבום לא מוכן..הוא 90% גמור אבל הם לא יכולים לשחרר סינגל עד שהוא לא גמור ב 100 אחוז ! השיר "משהו אחר" הוא בהופעות כרגע...ולא בטוח שהוא יהיה הסינגל הראשון מהאלבום. אבל יכול להיות גם שכן. מתוכנן כרגע גם לפני יציאת האלבום גם סינגל שני שכניראה יהיה עם קליפ. אין כרגע זמן מדוייק ליציאת הסינגל. ושוב אני חוזר וכותב שהנרי לא יכול לשחרר כלום כי הוא חתום בחברת תקליטים.. על חוזה שלא מאפשר לו לשחרר כלום ! מה שכן באלבום יש הרבה הפתעות שבודאי אף אחד לא חשב שיהיו =] שווה לחכות !!!! ********************************************************************** בקשר למיפגש המעריצים עם הנרי וניקה. הנרי וניקה בעד מפגש מעריצים אבל רק לאחר שיצא הסינגל. זה כרגע העידכון שקבלתי ממנו. הנרי וניקה מוזרים לכולם ד"ש חם חם חם חם וסוף שבוע רגוע. תשמרו על עצמכם =] כריס =)

tA Love Tu

New member
../images/Emo108.gifכן חומד, חזרתי רק ביום שלישי הביתה

הייתי בצפון איזה שבוע אני שמח להיראות

tA Love Tu

New member
../images/Emo108.gifהייתי אצל סבא וסבתא

הבטחתי להם שכשיהיה לי שבוע ריק אני אסע אליהם

EMANUELA XD

New member
../images/Emo108.gif../images/Emo108.gif../images/Emo108.gif../images/Emo108.gifומה עם החתלתולים

אני דאגתי לתת למיצי ולחבורת החתולים שלך אוכל בפורומים?

tA Love Tu

New member
../images/Emo108.gifהורסת ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

חחחח איזה מזל שיש על מי לסמוך שידאג לחתולים שלי בזמן שאני נעדר

EMANUELA XD

New member
../images/Emo26.gifכריס תודה על העידכונים../images/Emo23.gif

אני במצב של ממתינה בסובלנות

shlomi814

New member
וואוו זה קרוב..

אני מקווה שזה לא יהיה "משהו אחר"... ואז נרוויח שני שירים לפני האלבום.. כריס תודה..

tA Love Tu

New member
../images/Emo108.gifהכי מעניין אותי העיצוב של הדיסק ../images/Emo13.gif

מבלי לזלזל בתוכן, אבל ממש מעניין לראות איך יהיה הדיסק ואיך הוא יהיה שונה ויזואלית מהדיסק הראשון

Ben Love Nikka

New member
חח חמודים ...

90% זה כבר טוב =] אני מאמין שבסיבות ספטמבר אוקטובר זה ייצא . עד שייסימו עד שייצלמו ת'קליפ עריכה אחרונה והכל ... בהצלחה להם =]

למעלה