כרישים לוויתנים וילד אחד סקרן

MAMALY

New member
כרישים לוויתנים וילד אחד סקרן

אני כותבת בשם האפרוח שלי בן ה 4 , הוא ביקש.... נדבי שלנו משוגע על כרישים לוויתנים ודולפינים , יודע הכל , כל הסוגים מה אוכל מה, איפה הוא חי איך הוא מתרבה, בקיצור חי את העניין הזה של כרישים ולוויתנים כבר כמה חודשים אני מחפשת בעבורו: 1. סרטים של הנישונאל בנושא הזה 2. לאיזה מוזיאון כדאי לקחת אותו שיראה את זה 3. איפה הוא יכול ללמוד ממש על העניין ומתאים לגילו (לא קורא וכותב עדיין) אבל בהמחשה (המצפה התת ימי לא ממש ענה לי בנתיים אני פניתי אליהם) ובכלל לקרב אותו לנושא הזה יותר במחינה מקצועית הוא נבון מאוד ורוצה לדעת. תודה רבה אמא של נדבי

נדבי היקר שלום

כיף לשמוע על קולגה (חבר לשיגעון), שמתעניין בתחום עיסוקינו. אני מציע שתשכנע את אמא לקחת יום חופש מהגן ולהגיע לאוניברסיטת חיפה, שם יש תצוגה יפה של דולפינים ולוויתנים בחלון הראווה של הספרייה ליד מוזיאון הכט ,פוסטרים, שלדים, שיניים ועוד... ובתיאום מראש איתי ננסה לסדר הדרכה על המוצגים על ידי אחד המתנדבות/ים שלנו שנמצא באוניברסיטת חיפה. לפעילות של מחמל"י ולהרצאות אחת לחודש, נצטרך לחכות עוד כמה שנים, אבל אז תמצא אצלינו בית חם ואוהב. ותמיד אתה יכול לאמץ דולפין, פרטים באתר של מחמל"י ושם גם תמצא עוד קצת חומר לילדים. http://immrac.haifa.ac.il/ אביעד

MAMALY

New member
אביעד תודה רבה

אני שולחת לך מסר עם הפרטים שלנו טלפונים וכולי ונהיה בקשר ובוודאי שנבוא נדב מאוד ישמח אני כבר מחכה שיחזור מהגן שלו כמו משוגעת. תודה רבה רבה רבה אני כבר רואה את האור בעינים שלו כשאספר לו שכתבת לו תשובה.

למעלה