כרישי האינטרנט = אנשים מסכנים

כרישי האינטרנט = אנשים מסכנים

חברים, שאף אחד לא יעבוד עליכם, כדי להרוויח לאורך זמן באונליין פוקר הדרך היחידה יחידה יחידה זה לשחק סופר טייט, אין דרך אחרת אונליין ואני ממש מרחם על השחקנים שעושים את זה שיצאו לעבוד בחוץ, הרי להנות אני לא מבין איך אפשר להנות מלשחק כל-כך טייט זה ממש כמו לתת לתוכנת לשחק וכסף.... בוא נאמר שבעבודה נורמאלית הם היו עושים הרבה יותר מזה... פשוט חסרי חיים... הכסף האמיתי הוא באופליין חברים ולא באינטרנט, אין מה לעשות באינטרנט 50% מפסידים, 40% מאוזנים, 10% ברווח ששואף לכלום... והיחידים שמרוויחים בגדול.. הם כמובן האתרים.

b.o.b

New member
נצל"ש יום נוראי

שבוע שעבר היה לי יום זוועתי, רצתי כל כך זוועה שהחלטתי ש3-4 ימים של הפסקה יעשו לי רק טוב. היום שמח וטוב לב חזרתי לשחק, אין ספק שזה היום הכי גרוע שהיה לי אי פעם(אני לא מאמין שאני איוון ביום הזה) שברו לי כל כך הרבה פעמים אסים , פוקט גבוה וכו' וכו', הגעתי למצב שאנשים בשולחן אומרים לי כמה גרוע אני רץ, חחח. השיא היה שבשלבים מאוחרים בטורניר נכנסתי נגד שחקן פריפלופ אוליין בקופה גדולה הוא עם קינגים אני אסים, סט של קינגים בפלופ, הכפלתי אותו. יד אחת בדיוק אחרי, אני עם קינגים הוא עם אסים, פלופ AA2 (לפחות פולטילט דאג שאני לא אחשוב שאולי יהיה לי סאקוואט משלי). כמו שאמרתי, למזלי לקחתי כמה טורנירים קטנים אז הבנקרול בסדר, אבל עדיין כל כך הזוי. אם אני אקח את הדאבל דוז, אני מבטיח שההרגשה שלי תשתפר :)

alextoon1

New member
ערימה של שטויות.

לשחק סופר טייט?? תלוי איפה ואיזה שלב, קאש או טורנירים? איזה שחקנים בשולחן? כל זה אתה לא מסתכל- כמובן שלא תגיע לשום מקום. ותאמין ל שיש רגעים שאתה זוכר לטובה - נכון שהם מעטים אבל זה כל היופי!

LamLamos

New member
אתה טועה

נכון שהדרך היחידה היא לשחק טייט וזה לא תמיד כיף.. אבל בשביל זה יש את זה שאתה משחק מהבית ויכול במקביל לעשות עוד מליון דברים ואם אתה משחק עם בנקרול שהוא מעל 1000$ - אתה יכול להרוויח בכל יום פי כמה ממה שהיית עושה בעבודה כמובן שזה תלוי גם איך אתה משחק ובאיזה משחקים תכנס בפוקרסטארס לדאבל אור נוטינג יש שם אנשים שמרוויחים מזה מאות דולרים ביום באופן קבוע ובלי לשחק כל היום

alextoon1

New member
נכון מאוד

יש לי רול של 2K, יש ימים שאני עושה יותר מהעבודה אבל עדיין לא אפסיק לעבוד

עליהם אני מרחם ואפילו כועס במקום מסויים

הרי אסור לתת לרובוטים לשחק אלה החוקים של החדרים הגדולים אז למה מה שהם עושים זה חוקי ? בדיוק באותה המידה אפשר להפעיל תוכנה שמשחקת אוטומטית. הבעיה שהם הורסים לשחקנים אחרים את המשחק כשהם משחקים כמו רובוטים אם הייתי רוצה לשחק מול שחקנים כאלו הייתי משחק מול תוכנת מחשב במקום. א' - אני מרחם על האנשים האלו, לשבת כל היום מול המחשב ולעבוד כמו רובוט, במקומם הייתי שוכר כמה הודים שיעשו את זה בשבילי והולך קצת להנות מהחיים. ב' - לדעתי יש בהם משהו רע/נבזה הם בעצם גורמים לשחקנים אחרים להפסיד כסף לאורך זמן, שחקנים שרק רוצים לשחק בשביל הפאן, הרי ידוע שאי אפשר לעשות כסף באונליין פוקר אבל משחקים על כסף כדי בכל-זאת להכניס ריגוש מסויים והם פשוט דופקים לשחקנים האלו את הפאן. תבינו חבר'ה, מי שמנסה לעשות באמת כסף בפוקר ובמשחקי הימורים גורם לאנשים אחרים להפסיד כסף מה שהופך אותו לבן-אדם רע (לדעתי).

LamLamos

New member
חחחחחחחח על מה אתה מדבר אחי

קודם כל אם רובוט היה משחק אז הוא היה מפסיד ב90% מהמשחקים.. כנראה שאתה לא מספיק מנוסה בסוגי משחקים שונים דבר שני אפשר תמיד לשלב בין טורנירים שהם נטו לרווח לבין טורנירים שהם כמו שאתה אומר ל"כיף" ( לפי התאוריה שלך כיף זה לדחוף עם 2 7 ) וגם הרבה עושים את זה.. מבחינתי שום פוקר אונליין לא יכול להיות כיף אלא רק פוקר עם חברים וזה גם לא בגלל המשחק אלא בגלל החברים.. ובקשר לשורה האחרונה והמצחיקה.. 90% מהשחקני אונליין מנסים להרוויח כסף לא ראיתי אחד שמפקיד בשביל " להנות מהמשחק המשובח הזה " . אולי תלך לשחקן כדורגל דקה אחרי שניצח ותגיד לו שהוא חלאה כי הוא ניצח וגרם לשחקני הקבוצה היריבה להפסיד פרמיות?

תגובה

לדעתי מי שמפקיד כסף כדי אונליין כשהמטרה שלו היא להרוויח כסף עושה טעות חמורה.

Harleydude

New member
בניגוד למי שמפקיד כדי להפסיד כסף

שעושה את הצעד הנכון? אני באמת לא מבין את ההגיון שלך. או שאתה מדבר על "להנות"? אני אישית לא נהנה מהמשחק כשאני מפסיד , אולי זה רק אני לא יודע.

Harleydude

New member
קח 200$

תתיישב ב200NL סיקס-מקס תשחק סופר טייט וספר לי איך הלך

פה אתה צודק

אבל אני בכוונה דיברתי על heads up, double or nothing ומשחקים כאלו ששם יושבים כל המסכנים שמשחקים טייט כל היום.

Harleydude

New member
אוקייי...

דאבל אור נאט'ינג זה באמת סיוט של ניטים פה אני מסכים איתך (כמו גם להיות גריינדר סיט אנד גו ואפילו טורנירים לדעתי...) אבל הדס אפ??? ממששששששששששששששששש לא.

2המרפא

New member
HU זה משחק טייט של ניטים?

אתה רציני? אי פעם שיחקת הדס אפ? זה בערך המשחק הכי פרוע וחולני שיש. אני משחק את זה קבוע והאנשים הם מאוד רחוקים מלהיות ניטים אלא יותר לכיוון הגמבלרים חולי הנפש. אנשים בהדס אפ מוכנים להכניס את כל הכסף בפנים הרבה יותר בקלות מאשר בכל משחק אחר.

AdAmD1

New member
בקשר לHU

אני חייב להגיד שזה הדבר היחיד באינטרנט שאני נהנה ממנו כי פה באמת אפשר להבין מה שחקן עושה ולשים לב לכל דבר שהוא עושה. טייט? בHU? אונליין? לא היה ולא נברא.. מה שכן, להיות מורווח לאורך זמן בקאש אונליין נראה לי משימה קשה ביותר.

shaywh

New member
אני לוקח, nl200 זה הרמה שלא הגעתי אליה

וממש הייתי רוצה... הרמה הראשונה שאפשר להשתמש בכיף רק במספרים שלמים (רייז פרה ל6 או 7 וכו').

NoEgo

New member
יש לי דבר אחד להגיד לך

אני מניח שדויד זה מישהו אחר, כי אתה ממש לא חכם.

למעלה