כריש - מתכון בשר ציד

Master Stav

New member
כריש - מתכון בשר ציד ../images/Emo71.gif

מודה מפחד פחד מוות מהדג הזה אבל בביקור אצל חבר בעכו......גיליתי אצלו כריש קטן .... תפשנו בלילה לא יודע מה לעשות עם זה אמר לי ....חייכתי .....והוא השיב ...הבנתי יאללה ... נגשתי למלאכה ..... חתכתי את הכריש הסרתי את העור הקשה ( זהירות כמו נייר זכוכית ) חתחתי באמצעות סכין לחם איכותית לסטיקים של 4 ס"מ והכנסתי את הסטקים לסיר גדול עם חלב ** הכריש לא משתין .....וככזה כול הרעלנים מצטברים אצלו בגוף ונותנים טעם לוואי לבשר ומפה שחובה להשרותו לפני הבישול ל24 שעות בחלב ** ביום המחרת ....מה לעשות שאני אוותר על ההזדמנות ? הגעתי לחבר הוצאנו יחד את בשר הכריש מהסיר שטפנו היטב והנחנו להתייבש על מגת גדולה שפרשנו על השולחן את החבר שלחתי להדליק את המנגל ואני התפנתי להכין את הרוטב לצלייה 2 חבילות פטרוזיליה הוכנסו אחר כבוד אל מעבד המזון 4 ראשי שום טרי קלופים שמחו לפגוש את הפטרוזיליה 100 גרם חמאה כפית מלח וחצי כוס יין לבן השלימו את אורגיית הטעמים את חתיכות בשר הכריש הברשתי היטב עם הרוטב והנחתי על הגריל מדובר במנגל שהאיש בנה על פי חוברת הדרכה לבניית מנגל שפרסמתי בעבר מנגל בסגנון ארגנטינאי שמתאים לצלייה איטית ובשימוש בחום שמצטבר במשולשים של האסכלה .... 15 דקות ......ו..... הזמנו את שני השכנים של החבר ...שהביאו איתם בקבוק ברנדי ובקבוק יין לבן מה אומר לכם .....לאכול מול הים אוכל משובח עם חברים טובים .... החיים יפים.
 

Master Stav

New member
לצערי לא ....

יום שישי האחרון קיבלתי חזרה את אולי .....( המצלמה שלי) כך שעכישו נוכל לחזור לצלם
 
למעלה