כרית הנקה

כרית הנקה

הי בנות, איזה כייף להצטרף!!! חלום שהתגשם. אנחנו בפגייה , עד היום ( כמעט שבועיים) אנחנו עם חלב שאוב וזונדה. היום הרשו לי לתת ציצי :) וזה הזמן להתעניין בכרית הנקה. מה אתן ממליצות?

כרית הנקה

הי הרצאות על אפריקה,

איזה ניק מעניין....
מזל טוב כפולללל ומכופל!! איזה מתנה נהדרת קיבלתם לשנה החדשה!!

ספרי קצת-באיזה שבוע ילדת, באיזה משקלים, מה נולד, ומה שעוד תרצי לשתף..

כל הכבוד על השאיבות. זה בוודאי לא פשוט לשאוב כל היום ולהיות בפגיה, הלוך וחזור מהבית.
איך היתה ההרגשה לחבר לציצי?? בטוחה שהיה מרגש מאוד.

לגבי הכרית-לרוב אני ממליצה,וגם אמהות אחרות לתאומים, על המאמאסיטה. היא נסגרת מאחורי הגב עם סקוטש׳ ואז לא ״ בורחת״ או ״נשפכת״ מהצדדים. אמא שמניקה תאומים, צריכה את שתי הידיים כדי לחבר ולהחזיק את הקטנים, לפחות בהתחלה, ועם הכרית הזו את לא צריכה להתעסק עם לייצב את הכרית או להזיז אותה.
עוד כרית טובה לתאומים היא ez2nurse -אבל למיטב ידיעתי אין אותה בארץ. אז אם יש מי שיביא לך מחו״ל , או זמן להמתין למשלוח-שווה לבדוק גם אותה.

יש גם את my breast friend , שדומה מאוד למאמאסיטה וגם היא נסגרת בסקוטש.

מחכה לשמוע עוד פרטים
שנה טובה

יצאתי מבולבלת

ילדתי את הגיבורים שלי בזירוז בשבוע 35 בלידה ווגינלית קלילה. הבנים שנייהם אוהבים ציצי אבל אסור לי לתת להם בגלל שאחיות הפגייה טוענות שזה מעייף אותם והם צריכים להשמין :-/ מחר בעזרת השם נשתחרר מהפגייה ואניק אותם בכייף. ולגבי הכרית. יש מדריכת הנקה נחמדה שהמליצה לי את שלושת הכריות... זו של חו״ול לא אפשרי כי אף אחד לא מגיע. נשארו הישראליות שאפשר לקנות בארץ. אז על מה ללכת? ממיסיט. או my best friend?ואיפה הכי זול לקנות? בנט או לה

כרית הנקה

איזה חדשות משמחות!!!

בשבע טובה!!

וגם כל הכבוד על הלידה הקלילה .
מדריכת ההנקה זו שירי? היא היתה פה גם בפורום...

אני יותר מתחברת למאמאסיטה, משהו בצורה שלה נראה לי יותר.
נסי באתר יד2 או באגורה, וגם בפורום תאומים ושלישיות פה בתפוז אולי תמצאי מישהי שמוכרת או מוסרת.

gilgul18

New member
מה ההבדלים?

מה ההבדלים בין המאמסיטה (שגם פה וגם בפורום תאומים ושלישיות מהללים אותה...) לבין ה- my breast friend?
יש מישהי שיש לה ניסיון עם שתי הכריות ויכולה להמליץ?

למעלה