כרית נוצות- שיר חדש וחם מהתנור

כרית נוצות- שיר חדש וחם מהתנור ../images/Emo71.gif

אז... לטעמי הוא קצת הזוי, אבל תאזינו ותספרו מה דעתכם.. קישור להורדה ישירה והמילים- לעצלנים שבינכם
כרית נוצות אני רוצה להיות כרית נוצות שתספוג ת'כדור במקומך קוביה של קרח בכוס שלך בחמסין הנוראי החוט שיתפור את הסנטר שלך אם חס וחלילה תיפול מגבים זקופים לעיניים שלך אם פתאום תרצה לבכות גוף חימום גוף חם חום גוף תום לב סדינים נקיים וילונות לבנים אור עששית תחתית של כוס תה קלידי פסנתר שתמיד מתמסרים קורות העץ שמחזיקים את הבית שלך מפרקים בריאים לברכיים שלך מענה אנושי לבעיות שלך דפים חלקים לנסיונות שלך אדנית רחבה לפטוניות שלך קליפות תפוזים לשבילים שלך קרש קפיצה החוצה מכאן קפאין וסיגריות בלילה לבן אמצעי התחבורה שלך הנפש שלך מחוץ לעצמה, ובחזרה הליצן ביום ההולדת שלך הקברן שיקבור את הסוד שלך הקול בצד השני של הקו שתמיד יגיד לך כן אורות ערפל בלילה ארוך שכמעט ונגמר באסון משהו מתוק צלול ועמוק משהו נעים כמו לישון אני רוצה להיות כרית נוצות. אם מישהו רוצה את הראיון כולו תבקשו ואני אעלה גם אותו לרשת [זה די כבד..]

bזוהר

New member
אהבתי אותו

הוא לא כזה כ"כ פשוט, הדימויים של רונה כאלה חזקים.. זה מצחיק כשגם שהיא מדברת ככה בראיונות יש לה דימויים כאלה הזויים וחזקים כאלה..מפציצים..לא רק בשירים וזה שיר ממש ממש מתמסר... אהבתי במיוחד את הבית הראשון והשני ואת הסוף..(משהו מתוק צלול ועמוק,משהו נעים כמו לישון)

השיר הזה

לא מדבר על רונה.. בהופעה בבאר שבע היא אמרה שהאלבום הבא ידבר על חייו של אדם מסוים, מרגע הלידה עד רגע המוות, זאת אומרת שהשיר הזה לא מדבר על רונה או קשור אליה... היום בראיון כשהיא הציגה אותו היא אמרה שהוא בעצם נכתב מהאישה לאיש. זה קצת מוזר בהתחשב בעובדה ש.. היא עזבה לפני שנים. לא?

SheIIy

New member
אמנם היא עזבה לפני שנים..

'אבל כמו כאב פנטום, הכרית לפעמים עוד חמה'. וחוץ מזה, הם עדיין בקשר.. אל תשכחי שהוא מטריד אותה כל יום באותה השעה.. קטע מגניב, כל הרעיון של האלבום. בקשר לשיר... משמיעה ראשונה - נחמד, אך ליבי עדיין עם כאב הפנטום

califia

New member
קונספט? כאילו יס, לא הלויין? ג'נסיס? ארקדי?

והיא? שכחתי משהו? אה, וסרג'נט פפר? סיפור? תמה? את רדיו בלה בלה הבנתי, את הכוכב הלבן לא כ"כ. רגע. וויקי. אה! טומי וקוודרופוניה. יש לי רק סטריאו רגיל וזול, לא סראונד. חבל. זאת תגובה לזה שהדור שגדל היום מוריד שירים, ולא יודע מה זה תקליט כפול במחיר מופקע? עם הרבה קטעים אינסטרומנטליים שמוסיקת קניונים יותר מרתקת מהם. טוב, הם מכירים את המוסיקה שלהם מהפסקול של הסופר. ארי סתם מקנאה במוסיקה המחתרתית שנוצרת ע"י בני נוער רעבים בביצות של מיסיסיפי ישר למייספייס. טוב. את הרי מכוונת לקהל של בני 50+ בדיוק בגיל שבין המיטב של האיגלז לשוסטקוביץ' בפילהרמונית וז'רוסקי בפליציה בלומנטל. הם כבר קצת לא שומעים טוב באוזן ימין. תשאירי את הערוץ של השירה שם. איפה הייתי? אלבום קונספט. בסדר. הפיאצולה היה נחמד. אפשר רישמית לאחד את 106 עם כל המוסיקה. הזדקנות נעימה. את מסוג האנשים שנולדים בני 80, סליחה, 106, בגיל 28 את בת 50+, ובגיל 60 תהיי בת 28 סוף כל סוף? והמכונת זמן שלך? איפה קנית אותה, אני צריכה אחת לאייקון. תהייה סופרת משעממת במיוחד השנה. עד כדי כך שאני אפילו שוקלת ללכת לערב המחווה לענבל. כאן כתוב הומור של גיקים, לא תבינו אותו, חבל.

califia

New member
אה! למדת תאטרון. זה מחזה מוסר! חזרת

לימי הביניים. טוב. מכשפות זה ברסטורציה, רונה. נראה לי. לא בימה"ב. לאלבום יקראו "כל אדם"? סליחה, כמו כל או"פניקית מצויה הראש שלי נמצא ביותר מדי מקומות במקביל. תספגי את זה בבקשה. חוזרת לישון על החומר.

DeepThoughts

New member
האמת?

קצת הלכתי לאיבוד בכל הקונספט הזה של האלבום החדש אהבתי את הפרש, אהבתי את מאחורי הדלת, אהבתי את שתי צלחות לווין זהו

0mroosh

New member
היא לא ריכזה עדיין שומדבר, אפשר להתייחס

לכל שיר ושיר כיחידה. כשזה יגיע במקבץ אחד, אולי השירים ישלימו אחד את השני לכדי נרטיב אחד, או איזשהו פרמיס מסויים.

califia

New member
טיזרית. בעצם זה שיר לסבתא שלה. כן. הסנטר.

אהה. אז זה בסדר. לא פרוורסיות. לא כלום. רק מטאפורות ודימויים מעורפלים עם הרבה תקתוקים ופצפוצים ברקע. אני הולכת להוסיף את זה לערב דראג שלי ולשרשור הידוע לשמצה... נו, ברי, ערן,אשתו לשעבר או לא של יזהר. שם טוב? גם שם טוב בקטע? ומה עם כרובי? אמא שלו לא דואגת שהוא כזה? אני באמת צריכה לבדוק אם הכאבים שיש לי הם מהסנטר שסדקתי בבארבי לפני חצי שנה, קצת יותר. מפרקים. כן. סבתא שלה. אלא אם אחותה נפצעה בתאונת סקי. שיר מחריד. זה והאורוות. מה היא לקחה? זה שלומי שבן עם הטקסטים שלו והדברים האחרים אחראי לזה? מה שלום קרן במרתף אגב? היא תכתוב שיר עליה? נגמרו לה האנשים? אבא שלה סבתא שלה אולי טקסט על אמא שלה הפרופ' לספרות יהיה רהוט ושקדני יותר. אחותה? אוקספורד. ידיד שלה? סטנפורד. נו. יש לה רף גבוה. ומה עם פולקע? היא תשיר את דינגו בערב ענבל 10 שנים? ואני רוצה את רשימת הפילד רקורדינגז בלוז וכל השאר שהשמיעה.מוסיקה מאוד יפה. לא משמיעים במקומות אחרים בכלל. גם הזמרת שהשמיעה בסוף.

כן, זה הולך להיות ערב מדהים

ומי זו פולקע, אגב? 11/10 בקולטורה ת"א, פתיחת שערים ב20:00 ערב מחווה מטורף, אלטרנטיבי ונטול מיינסטרים לחלוטין המון הרכבים להקות וזמרים שבאו לתת כבוד אמיתי לענבל פרלמוטר ולמכשפות זו הולכת להיות מחווה מדהימה עם המון הפתעות והשקעה :) תבואו!

misheani

New member
אההה!

אבל כבר הזמנתי כרטיס ב-120 שקל! מי ההרכבים וההופעות? רונה גם? איך מזמינים? כמה עולה?

bזוהר

New member
אין מה להתבאס

איך היא רשמה.."שבאו לתת כבוד אמיתי לענבל"..כאילו שהערב בבארבי לא נותן כבוד אמיתי המחיר של הבארבי אומנם קצת מוגזם,אבל עד כמה שאני יודעת הערב בקולטורה הוא יותר של להקות מתחילות וכאלה עולה הרבה פחות... לא נראה לי שרונה תופיע שם. אבל לא יודעת סתם שתדעי שנראה לי שכל ה"מדהים,מדהימה,מטורף,מפתיע" וכו' זה בעיקר מהתנגדות לערב בבארבי,לדעתי,בגלל..כמו שהיא אמרה..המיינסטרים...

TziMHoNoa

New member
ערב שעולה 120 ש"ח

זה לא ערב שנותן כבוד, אלא ערב של אנשים שבאו להתפרנס. הם אמורים לרצות להופיע בשביל המחווה לענבל, לא בשביל הכסף...

bזוהר

New member
אבל

תחשבי על זה שהאומנים הם לא אלה שקבעו את המחיר, זה הבארבי האומנים מן הסתם באים לתת כבוד לענבל ולא בשביל הכסף, ככה אני מאמינה.

למעלה