כרית נוצות- שיר חדש וחם מהתנור

מן הסתם לא התכוונתי לענבל :)

וזה לא כל כך עניין לויכוח.. וקיום המחווה השניה לא גורם לי להתרעם או כל דבר אחר אני בטוחה שלא כולם באו לשם כדי להתפרנס ולהתפרסם, למרות שיש לי מה לומר גם על העניין הזה אך לא תמיד צריך לומר את מה שיש לך. בהצלחה לכולם, וזהו :)

לילי ת

New member
מרגישים מחוברים בצורה מאד מעורפלת

ולא ברורה. ואגב, אלו שבכו בהלוויה של ענבל כן נמצאים במקום אחר מאלו שלא. כשהם שרים את השירים שלה אתה יודע שהם הכירו אותה, יצרו איתה, אהבו אותה, היו שם שהשיר נכתב והולחן. כשהם שרים שיר הם שרים כאב וסיפור, לא רק ביצוע. ואם מחליטים שמביאים מוזיקאים חסרי הכרות אישית אז למה לא את אלו שבאמת קשורים?!?!?! הארץ הזאת קטנה מדי בשביל חלוקה לזאנרים אבל לפעמים אתה פשוט רוצה לבוא להופעה ולראות שם אנשים שעושים רוק אמיתי ולא חסרים כאלה בארץ. למרות שהמארגנים והיחצנים מנסים לשכנע בזה וכל פעם מכניסים תחת אותה מטרייה את כל אותם חברה שצריכים להימצא תחת אחרת.

bזוהר

New member
מבאס לשמוע שזה מה שאת חושבת

שרק אנשים שהכירו את ענבל והמכשפות והיו שם כשהן הופיעו ופעלו, יכולים לקחת חלק הגון במחווה בערב לזכרה. בכלל, כמה אומנים שרים שירים של אומנים שהם רק מושפעים מהם ולא הכירו אותם ולא היו שם כשהם פעלו? ואז את אומרת לעצמך "אה,הם לא יצרו איתו או הכירו אותו או היו שם כשהשיר נכתב,הם סתם שרים ביצוע ולא כאב וסיפור" ? תני לי לתקן אותך.. הביצוע של השיר הוא הכאב והסיפור.. השיר הוא הכאב והסיפור. וזה אפילו קצת פוגע אני אסביר לך למה כי את אומרת שרק מי שאהב אותה יכול להשתתף. את יודעת כמה, נגיד, אני אוהבת את ענבל? נכון לא הכרתי אותה והייתי רק בת שש כשהיא נהרגה אבל כל מילה שהיא אומרת, כל תנועה שהיא עושה כשהיא מופיעה, כל שיר שהיא כתבה.....אי אפשר להסביר את זה, אני פשוט אוהבת אותה, ואני מכירה עוד הרבה אנשים כאלה שאוהבים אותה כמוני והם היו בגילי כשהיא נהרגה. הלוואי שכשאהיה גדולה אם אהיה זמרת ויהיה לי את הזכות להשתתף בערבים כאלה... לגבי הקשר של האומנים, אם את רוצה לראות הופעת רוק אז לא יודעת, תלכי לאחת כזאת, אבל פה אספו אנשים ש..שוב (כמה פעמים אמרתי את זה כבר)-מרגישים קשורים לענבל, אוהבים את מה שהיא עשתה. איך את יכולה להחליט ש"הם מרגישים מחוברים בצורה מעורפלת"? בכלל שסגנון המוזיקה שלהם שונה והם לא הכירו אותה אישית או לא הכירו את המכשפות לפני שענבל נהרגה? זה ממש עצוב לי לשמוע כי אני אישית לא יכולה לנסות לתאר במילים כמה שאני מרגישה מחוברת לענבל, אני לא יכולה לנסות את זה בכלל אממממ...לא יודעת זאת דעתי בערך

bזוהר

New member
תיקון קטנטן

"כל תנועה שהיא עושה כשהיא מופיעה"-אם זה לא היה מובן הכוונה להופעות שיש לי מוקלטות בטלוויזיה ובמחשב

לילי ת

New member
זה מה שאני מרגישה.

אני באמת מתקשה להאמין שיש איזה שהוא קשר בין המכשפות לאותם מוזיקאים ברמת המוזיקה שהם עושים. בסופו של דבר כל אחד ודעתו בנושא, אני מכבדת את מה שאת חושבת אבל זה עדיין לא מונע ממני להרגיש שהערב הזה היה צריך להיות אחרת.

לילי ת

New member
עוד משהו...

התכוונתי לזה שהאמנים שעבדו איתה מגיעים ממקום אחר. לא שרק להם יש זכות להשתתף במחווה. ואני מאמינה שאם יש לך חיבור למוזיקה של המכשפות ירגישו את זה במוזיקה שאת עצמך תעשי (בהצלחה עם זה =). אני לא מרגישה שום קשר בין השירים של עברי/יוני וכו' לענבל.. אני מניחה שבסופו של דבר זה תלוי בכל אחד, אם זה מרגיש לך נכון או לא. למשל, מדונה בטייטס שרה את נירוונה זה מגניב אבל רחוק ממה שהייתי רוצה לראות וההוא מלמעלה היה נהנה מזה. אולי הפתרון הוא להרים שני ערבים רשמיים, אחד שיהיה שונה ומיינסטרים ואחד שיביא רק את אמני אותו ז'אנר מסוים. באמת שלא חסרים אמנים במדינה הזאת.

0mroosh

New member
נינט הספיקה לעבור על הדשא של מאיר אריאל

לבצע קצת "החלונות הגבוהים" ולא ניתן להתחמק מהיכולות הקוליות שלה. היא מרגשת והיא מדויקת. והיא גם כוסית על, למרות שזה לא כל כך קשור. אני סומך עליה שהיא תביא ביצוע נפלא. מה שכן, ובעיקר מכעיס אותי, זה תופעת האנטי. תנו לנינט לשיר, או להפליץ עליכם אגוזים.

misheani

New member
על כמה מתערבים שהיא עושה את

"לילות בלי מלים"? אני יודעת שכבר כתבתי. אך בהזדמנות זו אני פותחת את הקווים להתערבות, ולא אכפת לי גם לקיים שרשור "מה עברי לידר ומה יוני בלוך".

נינט עושה את

פחד אמיתי ואת להתעורר בבוקר ולשנוא את עצמך עברי לידר יעשה את קוצים של פחד ואת חתול בשק יחד עם רונה

bזוהר

New member
וואי!אתמול אמרתי לאחותי

שכ"כ מתאים לרונה לשיר את קוצים של פחד,זה בטח מדהים בקול שלה וווואו

Loosing my life

New member
היי,שאלה

אני שוקלת התאבדות ביומיים האחרונים כי אני מתחילה שירות לאומי מה שאומר שאני מפסידה גם את הערב ב1 וגם את הערב ב11. השאלה היא- את יודעת מה שאר האומנים שרים ב1 לאוקטובר? ובערב ב11-אולי תגלי לי במסר מה יהיו ההפתעות כדי שאדע אם להתאבד שאני לא שם או לא?

misheani

New member
וואו, חתיכת ביצועים לנינה...

להתעורר בבוקר? אני מחכה בכליון עיניים. פחד אמיתי? "ואני רציתי לראות אותך היום..." אך מה יגידו השכנים, אההה, אההה, אהההה? אהההההההה גמרתי.

0mroosh

New member
לגמרי.

עומר יתנחם בפסטיבל הקולנוע בחיפה, אבל אם יש הקלטות, אז- וואו. :)

califia

New member
פחד אמיתי ולהתעורר בבוקר ולשנוא את עצמך

איך אני קרועה על הומור של עומואים קרית גתים. זה בטוח ירפא אותי ממשקעי העבר. שני השירים האלה רצים לי בלופ בראש שנים ומונעים ממני להגשים את יעודי כדייק אמיתית. הלאה הדייטים הכושלים עם לטנטים לסוגיהם. הלאה הסטרייט אקטינג. חגורות ניטים ודוק מרטינס חזרו לאופנה לא? אופס. אני צריכה להיפטר גם מקצת קוקיציות נלמדת בדרך. כדאי? הממ מד"ב, נראה מה יש. אני לא אסחב לים המלח לפאקו, ואני גיטריסט מתוסכל, כתיבה למשחקי מחשב, ורעיון האנושות - אגדה רלוונטית או חלום ביעותים, או נינט ופחד אמיתי? מה מזכך יותר?

misheani

New member
נינט ופ"א, כמובן.

אני מנסה גם לכתוב בקודים, אבל שלי שקופים מדי. לא יכולה לסבול את הרעיון של להיות לא מובנת יותר ממה שאני. מה זה פאקו?

למעלה