מבאס לשמוע שזה מה שאת חושבת
שרק אנשים שהכירו את ענבל והמכשפות והיו שם כשהן הופיעו ופעלו, יכולים לקחת חלק הגון במחווה בערב לזכרה. בכלל, כמה אומנים שרים שירים של אומנים שהם רק מושפעים מהם ולא הכירו אותם ולא היו שם כשהם פעלו? ואז את אומרת לעצמך "אה,הם לא יצרו איתו או הכירו אותו או היו שם כשהשיר נכתב,הם סתם שרים ביצוע ולא כאב וסיפור" ? תני לי לתקן אותך.. הביצוע של השיר הוא הכאב והסיפור.. השיר הוא הכאב והסיפור. וזה אפילו קצת פוגע אני אסביר לך למה כי את אומרת שרק מי שאהב אותה יכול להשתתף. את יודעת כמה, נגיד, אני אוהבת את ענבל? נכון לא הכרתי אותה והייתי רק בת שש כשהיא נהרגה אבל כל מילה שהיא אומרת, כל תנועה שהיא עושה כשהיא מופיעה, כל שיר שהיא כתבה.....אי אפשר להסביר את זה, אני פשוט אוהבת אותה, ואני מכירה עוד הרבה אנשים כאלה שאוהבים אותה כמוני והם היו בגילי כשהיא נהרגה. הלוואי שכשאהיה גדולה אם אהיה זמרת ויהיה לי את הזכות להשתתף בערבים כאלה... לגבי הקשר של האומנים, אם את רוצה לראות הופעת רוק אז לא יודעת, תלכי לאחת כזאת, אבל פה אספו אנשים ש..שוב (כמה פעמים אמרתי את זה כבר)-מרגישים קשורים לענבל, אוהבים את מה שהיא עשתה. איך את יכולה להחליט ש"הם מרגישים מחוברים בצורה מעורפלת"? בכלל שסגנון המוזיקה שלהם שונה והם לא הכירו אותה אישית או לא הכירו את המכשפות לפני שענבל נהרגה? זה ממש עצוב לי לשמוע כי אני אישית לא יכולה לנסות לתאר במילים כמה שאני מרגישה מחוברת לענבל, אני לא יכולה לנסות את זה בכלל אממממ...לא יודעת זאת דעתי בערך