כרך 10 של Handbook of birds of

razyho

New member
כרך 10 של Handbook of birds of

the world יוצא בקרוב במחיר של 138 יורו הספר כולל 14 משפחות ביניהן משפחת הבולבוליים, ציצניתיים, סבכיים, אמודאיים, גידרונאים, קיכליים, ועוד. שמות חלק מהמשפחות מופיעות אצל סוונסון אבל חלקן מאוחדות אצלו במשפחות אחרות. על כל פנים כרך שתורם לידע של כל אורניתולוג. הספר יצא בספטמבר אבל הזמנה עכשיו זולה יותר והלינק: http://www.hbw.com/

marsala

New member
למישהוא יש נסיון עם הסדרה הזאת?

140 יורו זה השקעה בשביל כרך... מוש

razyho

New member
השאלה היא כמה כסף יש וכמה אתה

מוכן להשקיע בתחביב שלך. אני השקעתי הון קטן בסדרה ויש לי כבר 9 כרכים תוך תקווה להשלים את ה 7 שנותרו. כל כרך זו חוויה בפני עצמה. האינצי הזו היא הכלי הכי טוב שקיים כעת בעולם וכוללת את כל מיני הציפרים בעולם. דל הויו קיבץ בכל כרך את המומחים הכי גדולים בעולם לאותן המשפחות וגם את מאיירי הציפרים הכי טובים כיום בשוק. סביר להניח שהאנצי תסתיים רק בשנת 2010-11 קנייה מרוכזת של כל הכרכים יותר זולה לכרך. יש לי ידידים שקנו כרכים בודדים בסידרה ובאים כדי לראות כל כרך חדש ויש לי מכרים שכותבים על טבע בעיתונים שמסתייעים בכרכים שאצלי בבית. למשל דר אבי ארבל כתב על הקליאוניים (Hornbills) והסתייע בכרך בו מופיעה כל המשפחה המרתקת זו. .

marsala

New member
רז תודה,

שווה בהחלט בדיקה,אבל כמו מכרייך,גם אני אוהב 'להרגיש את הספר בידיים' לפני שאני רוכש אותו. מאיזו מדינה מגיעים הכרכים? תודה

razyho

New member
ההוצאה ספרדית ויושבת בברצלונה

כל פעם שמגיע אלי ספר, זו חגיגה שלמה ההוצאה נמצאת כרגע בשלבי הוצאת אנציקלופדיה דומה על יונקים. כ 5-6 כרכים על: אוכלי חרקים, טורפים יבשתיים, יונקים ימיים, מכרסמים, פרסתנים, יונקי כיס ופרימטים. ניסיתי לשכנע את העורך להוציא אנציקלופדיה גם על זוחלים אך כנראה שאין לו הרבה מומחים גדולים בתחום. מקווה שהפרוייקט יצא לפועל בעתיד

למעלה