כרמיאל- יש חיים אחרי הפסטיבל.

כרמיאל- יש חיים אחרי הפסטיבל.

שלום לחברי הפורום. אמש התארחתי בחוג של: זאב ניסים בכרמיאל. הרקדה כייפית, עם כ- 170 רוקדים, שמחמיאים, ומפרגנים למדריך שלהם. הרפרטואר היה מגוון ויפה, עם חלוקה של מעגלים וזוגות, ניסים, לפי דברי הרוקדים, משקיע המון בחוג זה, והוא יצר יש מאין. עם פתיחת החוג, היו כ- 40 רוקדים, ואילו היום, פי 4. רוקדים שם את כל החדשים, במעגלים ובזוגות, כמו כן היה שילוב של ישן נושן. חתך הגילאים נע בין 20 ועד 60.( חסרים עוד קצת גברים). ניסים האנרגטי, תסס בתוך הרחבה, ונתן גם את קולו בשירה. אולם הספורט, לא ראיתי אולם כזה בכל הארץ,(והייתי בכל האולמות) ענק, רחב ממדים, רצפת פרקט חדשה ומבריקה, המזגן מקפיא, חדרי השירותים, כמו בבית מלון. חדר מיוחד לשתיה ולכיבוד, יש קצת בעיה עם החניה( מרצפים כרגע את המדרכות מסביב). אולם כזה במרכז, היה פותר הרבה בלגן של הצפיפות, עליה מדברים. ( ביננו, גם בדרום הייתי שמח לאולם ממוזג שכזה.) עיצוב האולם מבחוץ ומבפנים, פשוט יצירת מופת. עזבתי את ההרקדה ב-24:15 כשעוד רקדו זוגות. ממליץ בחום, לרוקדים שגרים באיזור, הכנסת האורחים הייתה מקסימה, ומפרגנת.( חוג בו מכירים, האחד את השני, תיכף מגלים מי חדש או אורח שם.) היום אני מתארח במרתון יומולדת שמארגן זאב ניסים, לחוג שלו בקיבוץ אלונים, חבריי הצפוניים, אתם מוזמנים. שיהיה לכולנו יום נפלא. יום טוב.

כל הכבוד לך

אני רואה שאתה מסתובב בכול הארץ, מתארח אצל המון מרקידים ויוצרים, המשך ככה למה יש אנשים שלא טורחים לעשות זאת בכלל

טוב לדעת על אלטרנטיבות בימי ג´

משום מה באיזור חיפה בימי ג´ אין ממש הרקדות מוצלחות. כנראה שכל החיפאים עסוקים בחתונות.....

ימי שלישי

יש הרקדה , זמנית, בחוף הקדרים בשעה 19:00, בימי שלישי. בימי שני ההרקדה של מאיר אמסלם עברה מקיבוץ החותרים, לקרית שפרינצק, לקונוע נוגה הישן.

ההרקדות בחוף מסתיימות בשבוע הבא

לגבי ההרקדה שעברה לשפריצק - יצא לך להיות שם? המזגן יותר נורמלי ממה שהיה בחותרים?

מזגן בשפרינצק

לא, לצערי לא הייתי בהרקדה בשפרינצק. אבל כנראה שיותר טוב, כי זאת אחת הסיבות למעבר. יתכן ואהיה שם ביום שני הבא, ביחד עם זוגתי.

מזגן בשפרינצק

לא, לצערי לא הייתי בהרקדה בשפרינצק. אבל כנראה שיותר טוב, כי זאת אחת הסיבות למעבר. יתכן ואהיה שם ביום שני הבא, ביחד עם זוגתי.

הרקדות בחיפה

אמש, היינו, זוגתי ואני בבית הלוחם בחיפה, אצל מאיר אמסלם. הייתה ´אחלה הרקדה´ רק חבל שהמזגן היה קצת חלש. נאמר לי ע"י המרקיד שבשפרינצק המזגן עבד , ביום שני, נהדר. אז כדאי לבא.

יום טוב ידידי - תיאורים נהדרים

אני רוצה להודות לך על האינפורמציה המוחשית, שאתה מעביר אלינו , מביקוריך בחוגים ובהרקדות. אתה מתאר את זה , בכישרון מיוחד. אחרי קריאת כתבתך - אני מרגיש, כאילו השתתפתי בהרקדה,שאתה מתאר. יישר כוח.

תודה לך חבר. עשה זאת גם אתה,

בחוגים בהם אתה רוקד, וכך נחווה כולנו, את מה שנעשה, בחוגים אחרים, זה יכול רק להוסיף, אינפורמציה לרוקדים מהפורום. יום טוב שיהיה לך חברי. יום טוב.

אולם טוב חהחהחהחה

יום טוב ידידנו.. גם אני הייתי רוצה שיהיה אולם כזה במרכז ובמיוחד באזור הדרום. אני רוקדת ביום ראשון אצל שמעון מרדכי בגבעת ברנר המרקיד 10
אין מילים אבל, האולם !! אוי האולם האולם פשוט מגעיל זה הבריח לא מעט רוקדים בקיץ זה...
אני מקווה שכולם יחזרו לקראת הסתיו אם כי ולמרות זאת עדיין יש כ-300 רוקדים..

למעלה