כרמית פרי , התוכנית אתמול וככה סתם.

Eנ2ר

New member
כרמית פרי , התוכנית אתמול וככה סתם.

היי כולם, אתמול שמעתי את השידור כמעט במלואו ואני חייבת לציין שהיה ממש מעניין להכיר זויות והבטים שונים מצד המתמודדים לנושאים שעולים מדי יום ברדיו. כמו כן, אמרתי את זה בשידור אתמול ואומר גם כעת אני חושבת שוואלה כרמית- שיחקת אותה! תחשבו על זה שנייה ותבינו... כולם היו אתמול כ"כ מרובעים חזרוו אחד על דברי השני ורק כרמית עמדה על שלה לא ניסתה לשחק אותה אחרת ובגלל זה נשארה. אז נכון שהיא לא לקחה מקום ראשון אבל אני מבטיחה לכם שהיא עוד תפתיעה את כולנו. אין לי כל ספק שבשבילה זו רק ההתחלה... כל התוכניות ריאלטי האלה כבר דפקו לנו קצת תשכל אבל בתור נערה אני רק יכולה לומר שוואלה זה טוב.... כן חסר לנו קצת העניין של החופש והעניין של לצאת מהשגרה אתם לא חושבים? בתור נערה אני בכלל מחזקת את ידם של כל היוצרים המעוללים במיוחד של "השדרן של שמדינה" אני מאחלת לכל המתמודדים הצלחה היום, אישית לא משנה לי כ"כ מי ינצח כי אין לאף אחד סיכוי מול כרמית! באשר לכל הוויכוחים על אלוהים: מה זה משנה אם הוא ישן בלילה, איפה הוא ישן... למרות שאני בכלל לא לבעדו כי אני לא רואה אדם כזה מנחה תוכנית רדיו אבל זו לא צריכה להיות דרך השיפו שלנו. אני שמחה כי נתנה לכולנו הזכות לקחת חלק ולהיות מעורבים בתהליך קבלת ההחלטות אחרי הכל אנחנו אלה שנשמע את כרמית ברדיו כשתהיה לה תוכנית..... זהו שוב בהצלחה לכולם ושהטוב(ה) ביותר י(ת)נצח!

Eנ2ר

New member
כרמיתוש אין על מה.....

אין על מה להודות לאנשים עם כישרון מגיעה כל ההצלחה שבעולם על מנת שהם ייזכו לפתח את כשרונם לא ככה?

למעלה