כרמי יוסף - יום שישי אחה"צ

avolcoff

New member
כרמי יוסף - יום שישי אחה"צ

אנחנו (4) שמתכננים לבקר בסינגלים של כרמי יוסף ביום שישי מסלולים מומלצים יתקבלו בחום כמו כן - מי שמכיר את הסינגלים מוזמן להצטרף

יורם חן

New member
לפני שעתיים חזרתי משם

הסתובבתי שם לבד במשך קצת יותר משעתיים, כרגיל אחלה של מתחם , קרוב ועתיר בסינגלים שאפשר לרכוב אותם בכל הכיוונים. קבל מפה של המקום עם שניים מהסינגלים מסומנים עליה (סומן ע"י רמי לשם). אגב, היום באחד הסינגלים חתכתי בירידה דרך קטע עם כל מיני גזעים וחתיכת עץ ניכנסה לי לחישוק וגזרה את הונטיל- תוך חצי שניה כול החישוק היה מרופד בג'יפה שהושפרצה בלחץ מהחור הגדול . אחרי חמש דקות המשכתי כשהפנימית המפונצרת קשורה בתוך התיק שהחומר הג'יפתי לא יתפזר לי בתיק (הסיפור הזה מזכיר לי עכשיו ללכת להוציא אותה משם......)

avolcoff

New member
רמת קושי ?

איזה רמת קושי הסינגלים המסומנים במפה ? מצטרפים אלינו אנשים פחות מנוסים ורציתי לוודא שזה יתאים להם

רמי לשם

New member
זה לא מסלולים למתחילים

מדובר בסינגלים ברמה טכנית בינונית +. לא הייתי ממליץ למי שאין לו נסיון ברכיבה טכנית. מצד שני תמיד אפשר ללכת ברגל...

אשמח להצטרף

הי אני מאוד לא טכני, אבל רוצה ללמוד. אם לא מפריע לכם, אני אשמח להצטרף. שי

zest96

New member
תביא מגינים טוב?

הי, נעים מאוד, אורן. אמנם אין לי מגינים אבל אם אתה לא טכני, מי שישמע, כאילו אנחנו טכניים... אז כדאי מגינים, לפי מה שסיפרו לי... אם יש לך שליטה טובה באופניים וזה לאו דווקא קשור לנסיון מוכח אלא להבנה בסיסית של המכניקה...., אז אין בעיה...

avolcoff

New member
ליד האנדרטה היום ב-16:00

נפגשים בכרמי יוסף ליד האנדרטה היום ב-16:00 החניה המומלצת היא אחרי הכניסה לישוב פניה ראשונה ימינה - שניה ימינה ומיד ירידה חצי ימינה לכיוון היער. יש שם חניה ליד האנדרטה אני המארגן לא מכיר את המסלולים אבל יש לי 2 מפות נראה אותך שם ארי

נהניתי

למרות שהיה קשה וטכני מדי עבורי ולמרות שזכיתי בבואי הביתה לתקן 4 פנצ'רים ולמרות שאת הסינגל הראשון הבטולי ביתקנו בגלגלנו אנו. אצבור מיומנות ואחזור. תודה שי

anv

New member
החלטתי שאני בא!!!

לקח לי המון זמן להחליט - בערך שניה וחצי

avolcoff

New member
המלצות למסלול בכרמי יוסף ?

בבקשה

aFish

New member
קח את המפה של יורם באדיבות רמי

שני הסינגלים המצויירים יספקו לכם (במיוחד אם אתם לא מאד מנוסים) כמה שעות טובות של עבודה ויש סיכוי טוב שתתקלו בעוד סינגלים שם לגמרי במקרה. הם צצים לא מעט אבל לא תמיד קל לזהות. החניה המומלצת היא אחרי הכניסה לישוב פניה ראשונה ימינה - שניה ימינה ומיד ירידה חצי ימינה לכיוון היער. יש שם חניה ליד האנדרטה. משם מתחילים לרכב על הכביש לתוך היער, עוברים דרך עפר שיוצאת ימינה, מגיעים לשביל עפר השני ולוקחים אותו ימינה ואז אתם על השביל השחור שממנו יוצא החלק הדרומי של הסינגל המסומן סגול במפה (תסתכלו שמאלה ברכיבה על השביל עפר כדי לא לפספס את הכניסה לסינגל).

למעלה