אחד המגיבים שם מציין בתגובה לדברים (נאמר שם תכל'ס בשם איזו עיתונאית, שהיא מרגישה צורך להמשיך להיות נחמדה למקור שלה כי דבריו חשובים לה על אף שהיא יודעת שהוא רוצה מין), שאפשר גם לומר שמשמעות הדברים היא שאותה עיתונאית מנצלת את מיניותה כדי לקבל מידע מאותו מקור.
זה נשמע די נכון. אני לא מתייחס לדברים העיקריים של מנשה, מאחר וכיום קשה לדעת מה אמירה כזאת כוללת. אם פעם היה ברור מה זאת "הטרדה מינית", הרי שהיום זה יכול להיות משהו חמור מאוד בעיני בדיוק כמו שזה יכול להיות משהו קליל ולגיטימי בעיני. אין לי שום דרך לדעת ללא פירוט. כך שאת זה אני שם בצד לרגע. אבל דברי אותו מגיב, לפחות על דברי אותה עיתונאית שכרמלה מנשה כביכול מצטטת, לכאורה נכונים לא פחות מהטרוניה על ההטרדה ועל דרישת אותו מקור.
מקור:
כרמלה מנשה: אנחנו העיתונאיות התמודדנו עם הטרדות מיניות בלתי נסבלות - חדשות רוטר
זה נשמע די נכון. אני לא מתייחס לדברים העיקריים של מנשה, מאחר וכיום קשה לדעת מה אמירה כזאת כוללת. אם פעם היה ברור מה זאת "הטרדה מינית", הרי שהיום זה יכול להיות משהו חמור מאוד בעיני בדיוק כמו שזה יכול להיות משהו קליל ולגיטימי בעיני. אין לי שום דרך לדעת ללא פירוט. כך שאת זה אני שם בצד לרגע. אבל דברי אותו מגיב, לפחות על דברי אותה עיתונאית שכרמלה מנשה כביכול מצטטת, לכאורה נכונים לא פחות מהטרוניה על ההטרדה ועל דרישת אותו מקור.
מקור:
כרמלה מנשה: אנחנו העיתונאיות התמודדנו עם הטרדות מיניות בלתי נסבלות - חדשות רוטר