כרמלו אנתוני: אני מבטיח שנזכה בזהב

כרמלו אנתוני: אני מבטיח שנזכה בזהב

כרמלו אנתוני: אני מבטיח שנזכה בזהב כוכב דנבר הפציץ בפתיחת הכנות ארה"ב לאולימפיאדת אתונה - לארי בראון: כל עוד הוא מכבד את היריבות אין לי בעיה. 11 נק' ו-7 אס' לשאראס מול איטליה. מאת מערכת ONE 27/07/2004 9:19 נבחרת הכדורסל של ארה"ב החלה ביום שני את הכנותיה לאולימפיאדה, כאשר עד הגעתה לאתונה תקיים החבורה של לארי בראון מספר משחקי אימון - מול פורטו-ריקו, איטליה, גרמניה, סרביה וטורקיה. כרמלו אנתוני משוכנע שארה"ב תחזור מאתונה כאלופה, כפי שקרה לפני ארבע שנים אחרי אולימפיאדת סידני. "אנחנו מבטיחים מדליית זהב. אנחנו נחזיר אותה אלינו", הבטיח כוכב דנבר נאגטס, שחגג 20 רק לפני חודשיים. כשנשאל איך הוא חושב שהיריבות יגיבו להצהרות שלו, אמר אנתוני: "אני מניח שזה יביא ליותר כיף במשחקים. כרגע, נבחרות לא מפחדות מאיתנו יותר. למה לא ליצור עניין? זו האולימפיאדה, צריך לעשות כיף. אנחנו חייבים להגיע לשם ולנצח". בראון העדיף לא לצאת בצהרות מפוצצות, והגיב לדברי אנתוני: "זה רק ילד שאומר את זה. אבל כל עוד הוא מכבד את האנשים שאנחנו משחקים נגדם ומבין עד כמה הם טובים, אין לי שום בעיה עם זה". בסגל של בראון, שממוצע הגיל שלו הוא 23.6, נמצאים רק שלושה שחקנים שהביאו את ארה"ב לאולימפיאדה בטורניר המוקדמות אשתקד - טים דאנקן, אלן אייברסון וריצ'רד ג'פרסון. "יש לנו על הרבה מה להתאמן", הודה המאמן. "אם היו עומדים לרשותי מרבית הבחורים ששיחקו בשנה שעברה, לא היה בזה צורך". אייברסון, שמונה לקפטן ביחד עם דאנקן, צעק על עצמו אחרי שהחטיא באימון הראשון זריקה תחת לחץ, ואח"כ התפנה לדבר על המאמן, שעזב אשתקד את פילדלפיה, עבר לדטרויט - וזכה באליפות. "עד שאני מאבד אותו אני אף פעם לא מבין עד כמה דבר חשוב לי", אמר כוכב הסיקסרס, "וזה מה שקרה לי עם המאמן בראון". ליטא, ששובצה לאותו בית עם ארה"ב באולימפיאדה, גברה ביום שני 67:88 על איטליה. רכז מכבי ת"א, שרונאס יאסיקביצ'יוס, סיים עם 11 נקודות ו-7 אסיסטים.

למעלה