כרמל אני מרגיש מרומה ונבגד

עודד 103

New member
כרמל אני מרגיש מרומה ונבגד

כרמל דווקא את שהכנסתיך תחת כנפי. שחשתי קירבה אמיתית אלייך .. דווקא את חברתי וידידתי. ככ אני צרך לגלות ? אני צריך לשמוע דרך קטע הוידאו של פרבר ששכבתם ? ציפיתי ממך לבוא ולספר לי בעצמך כמה רע זה היה ...

כרמל 103

New member
../images/Emo68.gif

עודדי יקירי. בחיים לא הייתה לי כוונה שתגלה את זה ככה. ובשביל הרקורד, שהגמד הנירוטי הזה יזהר לא להתעורר בבוקר בלי 5 ס"מ. וזה כשעמד לו! בכל אופן נשמתי, אני מצטערת שככה זה יצא ובכלל לדעתי הגיע הזמן שיעיפו את הפדופיל הזה מהתחרות.

שחר 103

New member
כרמל כפרות ?!?!?! חחח פאק

האם זו סכיזופרניה שחופרת בראשך או שמא עקב ההתגלות הבאמת פטתית בראיון האישי ? חחח , משתתף בצערך ועלייך האמת, לא חשבתי, ראיתי אותך בתור בחורה עם קלאס P:

כרמל 103

New member
../images/Emo68.gif

שחר, כל כך משעמם לך? לא מצאת משהו קצת יותר מעניין עלי? מודה בסכיזופרניה. וזה ב"ה אחד מההבדלים ביננו.

שחר 103

New member
מותק, אני חושב שלא היית בתדר שלי

בהחלט לא היית איתי על אותו הגל... שאמרתי התגלות בראיון התכוונתי לראיון של בן זוגך פלבר התכוונתי, שהרי באולפנים ראיתי אותך כל כך מלאת חיבה וקוצי מוצי (אני מעט מקצין) וכו'... ופתאום פה מכסחת דשא לא נורמלית ... אז רק רציתי לדעת אם זה בעקבות הידיעה ה"מרעישה" שנודעה לכולנו ושהשאירה את שוקי עם פה פעור, או סתם בגלל סכיזופרניה מצויה P:

כרמל 103

New member
../images/Emo68.gif

שחר, עולל שכמותך. ברור לי לגמרי שלא היינו על אותו גל. אנחנו בכלל לא על אותה הרשת, ילד. בגלל בינתך הפעוטה, לא הצלחת להבין שבעצם, מה שפרבר, והגיע הזמן שתלמד את שמו עם כל הלהט שייש לך כלפיו, ניסה לעשות זה לגרום לרייטינג שלו לעלות על חשבוני. ומכיוון שאני "קצת" יותר גדולה מזה, החלטתי להגיב ברמה שלו. בכל אופן זה מרגיש לי קצת מגוחך להסביר את עצמי. אבל צריך לדעת מה גובה העיניים של העומד מולך.

עדי 103

New member
לאימא של שלגייה....

אני הגמד הנירוטי עם החמישה ס"מ....תודה על ערב מהנה. מצטער שלא התקשרתי מאז אותו ערב - חשבתי הרבה....זה לא אני, זאת את! נסיים את זה כסטוץ חד-פעמי, מצטער. את מכשפה מדיי בשבילי....למרות שהתפוחים שלך הם אגדה! אז אני אחפש מישהי בגיל נטול גלי חום.... אחת שמקומה הוא מלפני המצלמה ולא מאחורייה....כזאת שהמראה לעולם לא משקרת לה....אולי את תמי.....זאת שהיתה עם עמי...:)

כרמל 103

New member
../images/Emo68.gif

ועודד אתה בוגד! נראה אותך לא נושך את הלשון עכשיו( ומי שצריך להבין, יבין)

למעלה