כרמל תיירות

dudi4321

Active member
כרמל תיירות

איך הם מבחינת מחרים אמינות?
לקחתי דיל - בודפסט לילה וטיול ואחר כך 6 ימים באיסלנד כולל טיולים, כוכב מרייקיאביק ובחזור טיולון בווארשה. (נחשב 9 ימים)
חלמתי, השקעתי בציוד צילום והיתי בהרצאות כבר כמה שנים. בסוף אני מסתפק בנגיעה.
מה דעתכם, כי המחיר כולל ארוחות בוקר במלונות 3 או 4 וטיול לכל דבר כולל הפלגה לליוויתנים ועוד. עלה פחות מ2,000 יורו.

https://www.carmel-tourism.co.il/organized-tours/europe/iceland.html

יעקב ו

New member
כמה הערות ושאלות

- כוכב מרייקיאויק כלומר כל לילה חוזרים לישון שם? נראה לי לא הגיוני, הרבה נסיעות
- למה צריך לקחת שם טיול מאורגן? זה מקום מסודר, אתה מזמין רכב ומלונות וטיסות והכל משולט ומפותח. בטיול פרטי אתה עוצר איפה שבא לך לכמה זמן שבא לך ובעיקר אם אתה מצלם אז זה משנה את אופי הטיול

dudi4321

Active member
היי יעקב

זה ככה, כוכב עם טראקים וסיורים ושייט.
אחזור אדווח.
מעדיף מדריך שידבר בשפה שלי כי אתעסק די הרבה בצילומים.

לאונידס

Active member
לא הבנתי את מטרת השאלה, ראיתי את תנאי החוזה

"דמי ביטול לנוסע:

150 דולר דמי הרשמה שלא יוחזרו בכל מקרה
מ 40 ועד 25 ימי עבודה לפני הנסיעה: יחולו דמי ביטול בסך 40% מעלות החבילה.
מ 24 ועד15 ימי עבודה לפני הנסיעה: יחולו דמי ביטול בסך 50% מעלות החבילה.
מ 14 ועד 3 ימי עבודה לפני הנסיעה: יחולו דמי ביטול בסך 80% מעלות החבילה.
מ- 3 ימי עבודה לפני הטיסה 100% דמי ביטול
"

קח בחשבון שהמשתתפים בפורומים לטיולים הם לא בדיוק אוכלוסית היעד לטיולים מאורגנים ולכן הרבה מהתגובות יהיו בהתאם.

לקנות כבר קנית, הסיכוי שתבטל או תשנה כנראה לא קיים, אז מה הטעם בביקורת?

אני מאחל לך שמזג האוויר יאיר פנים, שהמדריך יהיה טוב, שחברי הקבוצה יהיו נעימים, ושיהיה לך טיול מהנה ומוצלח

בדיוק

dudi4321

Active member
לאונידס, לא התכוונתי לבטל

וענית בפירוט יתר על תנאי ביטול, שולי לגבי לגמרי.
השאלה הנכונה שפיספסתי אם זה שווה את המחיר, כי זה לא ממש הcircle המלא סביב האי כולו ועוד גיחות פנימה והחוצה.
לא ראיתי עדיין, אבל המדריכה אחלה.
חויות כשאחזור. מבטיח אין סוף+ צילומים.
&nbsp

סהר דוד

New member
להערכתי- זה פספוס גדול

אני נמצא באיסלנד בחודשיים האחרונים ואהיה פה עוד שלשה לצורך פרוייקט מקצועי.
ראיתי את הצעת הטיול הזו (חבר פנה אלי אתמול בדיוק עם אותה שאלה)
כיד לראות את איסלנד בצורה טובה- צריך מינימום 10 ימים. אני ממליץ לחברי (ובניתי להם מסלול) על 14 ימים.
א. לא ברור לי "בזבוז הזמן", של יום טיול בבודפסט בהתחלה ועוד יום בוורשה בסוף- אין לזה שום קשר ונגיעה לאיסלנד וגוזל מההנאה עצמה.
ב. טיולי "כוכב" מרייקיאוויק -קשים מאד. לפי המסלול שלהם, יהיו לכם ימים של למעלה מ-400 ק"מ נסיעה, שבאיסלנד זה 6-7 שעות מבוזבזות בכל יום כזה (הכבישים צרים ומפותלים, יש הקפדה מדהימה על המהירות החוקית - לרוב 80 קמ"ש).
ג. רוב נקודות המשיכה התיירותיות לא נכללות במסלול שלהם - שמתעלם לחלוטין מהצפון והמזרח.
ד. שיט לצפייה בלוויתינים שיוצא במסלול שלכם - מרייקיאוויק, הוא הימור של 50 עד 80 אחוז הצלחה. ההמלצה שלי לצאת מנקודות צפוניות יותר כגון HUSAVIK או DALVIK שבהן 99.99 אחוז הצלחה)
ה. לרדוף אחר הזוהר הצפוני בימים אלה זה מרדף שווא. באיסלנד - עד סוף אוגוסט זה אור במשך 23-24 שעות ביום ואין זוהר צפוני
ד. איסלנד מאד יקרה. על מחיר הטיול שלך תוסיף עוד כ- 150 יורו ליום לכלכלה.

dudi4321

Active member
תודה על התשובה המפורטת והקטלנית

לא אבטל אבל אקח לתשומת ליבי לפעם אחרת.
&nbsp

butwhy

New member
אם אפשר נצל"ש - טיפים לאיסלנד?

אנחנו נהיה באיסלנד בערך שבועיים, מסוף ספטמבר עד אמצע אוקטובר (זה מה שהסתדר, ואולי גם נצליח לתפוס את הזוהר הצפוני).
נקיף את האי עם כיוון השעון ברכב, ונישאר בכל מקום בין שניים לארבעה לילות.
אם יש לך המלצות, ממש נשמח. אנחנו (זוג) אוהבים טיולי יום, ברמת קושי בינונית נניח, ונשמח גם לכל טיפ אחר.
תודה רבה!

סהר דוד

New member
לא כל כך מסתדר

"נקיף את האי" זה נסיעה של כ-2500 ק"מ (כולל כניסות לאתרים שאינם על כביש ההיקף(ring road, route 1). כדי להספיק זאת בשבועיים, אין אפשרות להשאר שניים או ארבעה לילות באותו מקום. צריך כל יום להתקדם בכוון שנבחר, ולא לחזור אחורה. אני שב ומדגיש - הכביש צר ומפותל. המהירות מוגבלת, ובתקופה שאתם מתכננים -כבר יתכן שלג וקרח המשפעים על הנסיעה.
אני מתגורר בצד הצפון מזרחי של האי. מהמקום שבו אני גר, עשיתי את ההקפה ב-15 יום, כל יום במקום אחר.
אם תרצו, אוכל לשלוח לכם את סדר הנסיעה יום אחרי יום.
קחו בחשבון שבתקופה הזאת כבר לא רואים כמעט ציפורים, וגם הלוויתנים ברובם חזרו לעומק האוקינוס.
בתקופה שלכם,שמש זורחת בשבע בבוקר ושוקעת בשש בערב- יום טיול קצר למדי.,היום למשל -אורך היום הוא 23 שעות...

למעלה