אני ממלאה כרע ללא עצמות
רכיבים:
15 כרעיים
לכרעיים:
מלח
מעט פלפל שחור
טיפה קינמון
למילוי:
1 שקית קוסקוס עבה
1/2 1 כוסות מים
בצל גדול קצוץ
100 גר' צנוברים קלויים
1/2 כוס פטרוזיליה קצוצה
מלח
פלפל שחור גרוס
מעט קינמון
מעט שמן
אפשר גם סילאן
אופן הכנה:
כרעיים:
לתבל במלח, מעט פלפל שחור וטיפה קינמון.
מילוי:
1 שקית קוסקוס עבה, להכין לפי ההוראות, אבל עם 1/2 1 כוסות מים במקום 2.
לטגן בצל גדול קצוץ ולהוסיף לקוסקוס.
להוסיף 100 גר' צנוברים קלויים וחצי כוס פטרוזיליה קצוצה.
לתבל במלח, פלפל שחור ומעט קינמון.
להניח את הכרע על כף היד כך שהעור כלפי היד, להניח כף גדושה של מילוי ולסגור את כף היד על המילוי, להפוך ולהניח בתבנית כשהעור כלפי מעלה.
כשכל הכרעיים ממולאים, לזלוף מעט שמן (אפשר גם סילאן, אבל אז כדאי לכסות את התבנית בחלק מהאפיה, כדי שלא ישרף).
אופים כשעה וחצי בחום 200 מעלות
המתכון המקורי עם אורז, אבל אני נוטה להמיר לקוסקוס
[URL]http://lechol-leshanot-lehanot.blogspot.co.il/2014/01/blog-post_6433.html[/URL]