כרעננית לשעבר, אשמח לדעת

tmira glas

New member
כרעננית לשעבר, אשמח לדעת

http://www.jobstory.co.il/ShowArt.asp?id=71 התתמכו בזה?

Goliat1

New member
בוא'נה, זה קטע מטורף!!

הרג אותי מצחוק העו"ד הזה - וזו לא הכתבה היחידה שלו. מצאתי עוד כמה באתר - אשכרה, כמעט חטפתי התקף אסטמה!! אבל אם להיות רציניים לרגע - זה באמת מקומם והגיע הזמן שמישהו ידאג לעובדי התברואה הנחותים והבזויים (אם כי, כל עבודה מכבדת את בעליה)

ATAF151

New member
זה נראה לי המצאה

זה שיש הרבה עובדים מסכנים משום שהם עובדי קבלן ולכן נידונים למשכורת מינימום לכל החיים, לפיטורין כל 9 חודשים ולעוד התנכלויות מהמעביד, זה נכון. אבל בשום פנים ואופן לא קיימת תופעה שלפיה עובדי ההי טק עצמם מתנהגים באופן לא הולם לעובדי הנקיון.

a r t h e m i s

New member
לא יודעת איך זה אצלכם

אבל אצלנו (גם היי טק)- עובדת הנקיון מקבלת יחס מכבד ומכובד מאין כמוהו, כמו גם שי לחג (בכל חג), התחשבות ונימוס תמיד.

ATAF151

New member
אבל אני מנחש שגם אצלכם מדובר בעובדי קבלן

מה שאת אומרת מדויק מאוד. בכל חברות ההי טק העובדים מכבדים את עובדי הנקיון. אבל הבעיה היא שעובדי הנקיון הם לא עובדי חברת ההי טק אלא עובדי חברת קבלן, ולכן הם נידונים לשכר מינימום לכל החיים ולתעסוקה לא קבועה.

a r t h e m i s

New member
מה אני אמורה לעשות עם זה?

אני רק יכולה להתייחס אליהם יפה, -הרי לא הגיוני שאעסיק אותם בעצמי. אוסיף על כך שבכל פעם שיש העלאת שכר מינימום, אנו מחוייבים בהתאם ומשלמים את התוספת לקבלן.

ATAF151

New member
מדוע שלא תעסיקי אותם בעצמך?

הרי עובדי הנקיון בחברות ההי טק לא באים לעבודה באופן חד פעמי לאיזה פרויקט קצר. מדבור בעבודה יום יומית וקבועה עם אותה משימות נקיון מידי יום, אז מדוע שהם לא יהיו עובדי החברה? ובמקום לשלם עמלה שמנה לחברה הקבלנית, יש לתת את אותו סכום לעובדים עצמם.

tmira glas

New member
יש סיפורים עצובים, שלא נדע. אבל כמו שחנה

אומרת זה הומניטרי ממדרגה ראשונה וחייבים לתמוך בזה.

למעלה