כשאהיה גדולה...

ה ג ר ו ש

New member
כשאהיה גדולה...

כשאהיה גדול אני רוצה להיות: או- 1) שחקנית תאטרון. אני רוצה לשחק באחד מהתאטראות הגדולים בארץ, ובמיוחד בקאמרי. אני רוצה שיכירו אותי, ויגידו: "היי זו השחקנית המפורסמת, זאת שמשחקת בהצגה!!...". 2) אני רוצה להיות שפית. אני רוצה להיות שפית דגולה (כמובן, גם בארץ..). שתהיה לי רשת מסעדות, אני הנחה הרצאות וסדנאות על אוכל. אני רוצה שיכירו אותי ואת המסעדה שלי, אני רוצה שכאשר אנשים יגיעו מח"ול יגידו להם: "אתם חייבים לבקר במסעדה של הגר.... האוכל שם הכי טוב בעולם".... זהו, אלו הפנזיות שלי לעתיד... נ.ב- אני בסך הכול בת 13.....

YaLdoNet 4 EveR

New member
זה דווקא יכול להסתדר מצויין ביחד../images/Emo13.gif

דבר ראשון- בהצלחה.
דב"ש- מתוך ההנחה הנורמאלית למדי שאת לא תישני בתיאטרון ותצחצחי שם שיניים כשתקומי בבוקר, זה דווקא הגיוני שבצד גם תהיה לך רשת מסעדות מצליחה.
מיאו.

ה ג ר ו ש

New member
../images/Emo9.gifתודה

וזה ל אהיה אמור להיות ביחד.... זה שתי אפשרויות- אבל הצחקת אותי... אז זה טוב....
חחחחחחחחחחחחחחחח.........

שניש

New member
למה דווקא בארץ?../images/Emo56.gif

אם מותר לשאול כמובן.... אני מאוד רוצה להיות שחקנית .ואני מתכוונת ל-מאוד וזה לא שבשום פנים ואופן אני לא מוכנה לשחק בארץ, אבל בארץ יותר קשה ואני לא חו8שבת שאנשים מעריכים פה ממש משחק.... את ממש לא מוכנה לשחק בחו"ל, יש לך התנגדות עקרונית?

ה ג ר ו ש

New member
זה לא ש....

זה לא שיש לי התנגדות, פשוט מאז שהייתי ממש קטנה- אהבתי מאוד את ההצגות בארץ, זה דיי משהו שאני יודעת כבר שנים- שאני אשחק בארץ. כמובן החוויה בחו"ל היא הרבה יותר גדולה, ואם יבואו הצעות מחו"ל אין סיכוי שאני אסרב.

שניש

New member
את מודעת לעובדה..../images/Emo161.gif../images/Emo56.gif

שעומדים לסגור את התיאטראות בארץ בגלל שאין להם תקציב? אני אישית מרגישה שזה משפיע עליי אישית....אני מרגישה כאילו זה ישפיע על הקריירה שלי בעתיד בגלל שהם לא יקחו שחקנים לא ידועים אם יש להם בעיות תקציב....הם יקחו את ה"סטארים"

ה ג ר ו ש

New member
כן, כן....

אני יודעת,ומודעת לעובדה, ואף שמעתי מפי השחקנים את הבקשה שנעזור, אבל, אני רק בת 13!!! אני מאמינה שעד שאני אגדל... זה יסתדר- לפחות אני רוצה להאמין... וחוץ מזה, אני ממש לא חושבת שיש סיכוי שדבר כזה גדול ודרסטי יקרה... לדעתי אין סיכוי שיסגרו את התיאטראות, בהצגה האחרונה שהייתי, אמרה גילה אלמגור- "מדינה ללא תרבות, זו מדינה ללא לחם". על משפט זה היא חזרה לפחות 6 פעמים. אז אני נשארת אופטימית בתקווה שדבר כזה לא יקרה... ובקשר לעובדה של ה"סטארים", לדעתי אין לך מה לדאוג, אם את באמת שחקנית טובה, אל תדאגי- יקחו אותך! אני יכולה להבטיח לך שכל האנשים שכיום מכנים אותם "סטארים" גם היו סתם אנשים, שיש להם חלום, והוא לשחק.... לא לכולם יש פרוטקציות, את יודעת... תהיי אופטימית ורק תחשבי מה את יכולה לעשות כדי לשפר את המשחק שלך, אני מבטיחה לך, שתצליחי!

HaMsTeR

New member
יש לך כישרון למשחק? ../images/Emo118.gif../images/Emo155.gif

או כישרון לבישול? כי אם אין אחד מהשניים או את שניהם, לא תוכלי, או שתוכלי, אבל יהיה לך קשה מאוד, להצליח...

ה ג ר ו ש

New member
תראי...

בן אדם שמשווח את עצמו לדעתי הוא סתם פוץ!, אני לא יכולה להגיד לך עם אני טובה או לא.... אני אוהבת לבשל מאוד, אני מבשלת למשפחה ולחברים... ולשחק, זה משהו אחר, זה נמצא אצלי כבר מאז שהייתי ילדה, הייתי בחוג דרמה, הופעתי בטלויזיה ושיחקתי במחזה. אני חושבת שיש לי כישרון, כי כבר הרבה אמרו לי, ואני מחכה לבן אדם הנכון שיראה אותי כדי שאני יוכל להתפתח עם חלומי...

Heavy Thought

New member
אני דווקא לא רוצה להתפרסם ככה.

לא נראה לי פשוט
. בהצלחה, אגב. למרות שאל תהיי כ"כ נעולה על זה... רוב הסיכויים שתשני את דעותייך עם הזמן
.

ה ג ר ו ש

New member
תודה...

דבר ראשון תודה. דבר שני: זה רק חלום! להגשים את החלום הזה, זה כבר חלום אחר...

למעלה