כבשה מייללת לירח
New member
כשאהיה גדולה
(שונאת לפתוח הודעות חדשות!
) אני גם רוצה לדבר קצת...
כשהייתי קטנה תמיד אמרתי שאני אהיה ציירת; היום אני יודעת שזה לא יקרה, כי בכל זאת צריך כישרון...
ואז אמרתי שאני אהיה סופרת - אני כותבת סיפורים עוד מלפני שידעתי לכתוב. לא שמרתי דברים מפעם, אבל אני בטוחה שהם היו עם המון המון שגיאות כתיב, כתב נורא ואוצר מילים ששואף ל-0. הייתה תקופה שנורא רציתי להיות שחקנית ובמאית, ואז למדתי דרמה והבנתי שאני אף פעם לא אוכל לעמוד מול קהל ולשחק, וגם בזה אין לי הרבה כישרון. במאית עוד יש סיכוי, אבל בינתיים אני לא עושה שום דבר בשביל להשפיע בנושא. עכשיו יש לי כמה רעיונות לגבי מה שאני אעשה: פסיכולוגית - מתאים לי מאוד, ובשנה הבאה (אם הכל ילך כמו שצריך) אני מרחיבה פסיכולוגיה/סוציולוגיה. קופירייטר (זה מה שכתבתי שאני רוצה לעשות כשאני אהיה גדולה בפסיכוטכני, משום מה יש לי הרגשה שלא הרבה אנשים כותבים להם את זה
) - עיצוב זה משהו שאני אוהבת לעשות, ואני טובה בזה, כבר עשיתי כמה וכמה דברים כאלה. ואני טובה בלעשות פירסומים בכלליות, אנשים תמיד אומרים שיש לי רעיונות טובים ^^; וחוץ מזה שזאת תהיה עבודה ממש כיפית... ^^ מעצבת גרפית - בעקרון זה לא שונה במיוחד מקופירייטר, נראה לי שהקופירייטר עושה יותר עניין של רעיונות וניהול. בכל מקרה, אמרתי שאני טובה בעיצוב... מעצבת פנים - אחלה של מקצוע, יהיה ממש כייף... ^^ אבל קשה להצליח בו, יש המון תחרות... פילוסופית (תפסיקו לצחוק!
) - זה דווקא מגניב, אבל אבא שלי לא אומר שאני אהיה אחת מוצלחת...
אמממ... נראה לי שאפשר להתפרנס מזה בעניין של הרצאות ופרסום של ספרים. נראה לי שזה הכל... במובן הפרקטי אם תשאלו אותי עכשיו מה אני רוצה לעשות כשאני אהיה גדולה לא תהיה לי תשובה, כי אני לא יודעת באיזה מהמקצועות האלה אני אבחר. מה שכן, נראה לי שאני אשלב בין שניים מהם. ודבר אחד בטוח, אני גם אהיה סופרת, אבל זאת תהיה עבודה מהצד. אני גם רוצה ללמוד באוניברסיטה (אם אני בכלל אלך לאוניברסיטה) כתיבה יצירתית... ^^ טוב, אז דיברתי קצת... עכשיו אני אשתוק.
(שונאת לפתוח הודעות חדשות!