כשאומרים לכם queen..

queen man

New member
כשאומרים לכם queen..

מהו הדבר הראשון שעולה לכם בראש? הדבר הראשון שעולה לי בראש הוא : התמונה המפורסמת מ ה- Bohemian Rhapsody
 
הופעות ענקיות

אגב ההופעה בוומבלי אחותי הייתה במשלחת מבית הספר לניו ג'רזי וחזרה עם הרבה מתנות יפות וביניהן ההופעה בוומבלי!! אני כל כך שמחה!
 
תודה../images/Emo9.gif

על האריזה יש מדבקה ובה כתוב (מתורגם): ההופעה השלמה של קווין, מלאה בפעם הראשונה! במיוחד באריזת שני DVD! סאונד מקיף זה משהו שאין באריזה הרגילה מישראל? ועוד שאלה. למי שיש את ההופעה (וקנה בישראל), בראיונות עם רוג'ר ובריאן יש תרגום?
 

skaramoosh

New member
לי אמורה להגיע ההופעה של וומבלי

עד יום שלישי הזמנתי מאמזון... איזה כיף לי!!!!!!!!!
 

SUSNAV 2

New member
בקשר להופעה ב - DVD

זה בדיוק אותו הדבר כמו בישראל , הסעונד המקיף וכל אלה. ולא , אין תרגום
 
סבבה. תודה ועוד שאלה..

מימין בקטן כתובים כל מיני דברים ואחד מהם 'a beautiful day' diracted בלה בלה. מה זה? אם זה שיר, הוא לא מופיע ברשימת השירים של ההופעה.. ~איך אני אבין אותם עם המבטא הבריטי שלהם?!~
 

skaramoosh

New member
ממ.. אם כבר ההופעה בוומבלי אז

זה מזה מעצבן שבדיוידי ברפסודיה הבוהמית הם שמו תמונות מהקליפ ולא רואים את חברי הלהקה האמיתיים... למה הם עשו את זה? ולמ הם שמו הקלטה של השיר בקטע הזה(ככה נראה לי זה מה שאמרו)
 

SUSNAV 2

New member
הסבר לשאלה של הרפסודיה

קווין הופיעו עם השיר הזה תמיד ככה ... הם לא שרו על הבמה את הקטע. באף הופעה זה לא קח ... מפני שתאמת ... א. זה קטע נחמד אבל על הבמה הוא די תקוע ב. בקטעים מסוימים באופרה משנים להם את הקול בעריכה.
 
למעלה