כשאומרים שצרות באות בצרורות.....

g l o r y

New member
כשאומרים שצרות באות בצרורות.....

חייבת לפרוק כי אני כבר לא יודעת באיזה קיר לדפוק את הראש....

לא מספיק שאיבדתי את טומיקו, וכואב לי עדיין כל כך, לא מספיק שאמא שלי שבורה מזה והבית ריק בלעדיו.....

שלשום גיליתי שג'רי FIV פוזיטיב. חשדתי, כי הם חיו באותו בית ולפעמים רבו בינהם וטומי חייב היה להידבק מג'רי או ממקור חיצוני (אחד מהם לפחות היה חייב להידבק ממקור חיצוני) אז הסיכיים לא היו גבוהים שהוא לא נדבק. אבל הוודאות נוראה. הוא רק בן 4 וחצי וכמו טומי, הנסיונות למנוע ממנו לטייל בחוץ בבית פרטי עם יותר מדי דלתות וחלונות ושני מבוגרים שלא מהירים כמוהו הוא בלתי אפשרי.
אם זה לא מספיק, מישהו זרק לפני כמה ימים רוגה בפתח של הדלת. פעם ראשונה. היא לא שייכת לחצר. האכלתי אותה יום יומיים כי היא הייתה מתלטפת ומקסימה וקטנטנה והבאתי אותה לווט כי ידעתי שאנחנו לא מוכנים לעד חתול. הסיכויים היו טובים שיאמצו אותה.
הבוקר היא נפטרה. מחתלתלת. אתמול בצהרים הופיע עוד חתלתול בחצר ועד הערב גם הוא מת. עכשיו אני יודעת ממה. יש לי חתלתלת בחצר וחתול עם FIV שהחיסון שלו נעשה לפני קצת יותר משנה והוא מטופל באנטיביוטיקה בגלל אבצס באוזן כרגע, ואני על סף למרט את השיער. הבוגרים בחצר, מה יהיה עליהם, אין סיכוי שאני יכולה לחסן את כולם, ומה על ג'רי, והחשיפה שלו לגורה, והFIV שיכול להרים ראש כל רגע.....

אני לא בבית אז אמרתי לאמא שלי לשטוף עם אקנומיקה ולכבס את הבגדים, אבל הוא היה חשוף אליה במשך יומיים.

when it rains, it pours.
ואני לא יודעת מאיפה מגיע הכל עכשיו, דווקא הכל בבת אחת.

dimitrygo

Active member
מנהל
אכן המצב לא פשוט

מחזיקה לך אצבעות

מחזיקה אצבעות שהכל יהיה בסדר עם ג'רי שלך, ושתזרח שוב אצלכם השמש.

עדכני מה קורה איתו בהמשך, נתפלל לחדשות טובות.

ארמורגם

New member
מחזק את ידך, באמת מצב מדכא

אולי קרן אור קטנה, לפי הידוע לי חתלתלת תוקפת בעיקר גורים, כך שהבוגרים שבחצר כנראה ישרדו גם ללא חיסון.
לגבי ג'רי, אני בטוח שאתם מספקים לו את איכות החיים הכי טובה שאפשר...

g l o r y

New member
אני מקווה

אף אחד לא מראה סימנים מחשידים בינתיים, אז אני מחזיקה אצבעות.
תודה

Yukita

Active member
מנהל
מה שלומך היום?

המצב אכן נשמע לא פשוט - אפשר רק לומר שהעולם ממשיך להסתובב וגם השלב הזה, קשה ככל שהוא עכשיו, ישתנה --- ומכל הלב נקווה שלטובה. מה מצב כולכם כרגע, ומה שלומך את?

g l o r y

New member
תודה

אני נרגעתי קצת. החצר מתנהגת כרגיל אז זה מרגיע. ג'רי מרגיש יותר טוב אחרי שהאוזן שלו חזרה לגודל רגיל. זאת רק אני ואמא שמגוננות עליו. אני מקווה לחסן אותו ברגע שהווט תיתן אור ירוק.
נותר רק לקוות.

למעלה