כשאיהיה גדולה..

shookit

New member
כשאיהיה גדולה..../images/Emo12.gif../images/Emo9.gif

איהיה ציירת/אמנית .... אוקיי הכל התחיל בגיל חצי שנה...
אני זוכרת עוד אז הייתי מציירת בגן עיגולים....
אוקי עכשיו בלי ציניות .. בגיל חצי שנה ציירתי עיגול ובתוכו עיינים אף ופה..ואימא שלי באה לקחת אותי מהגן והגננת הייתה בשוק בלה בלה.. היא לקחה את הציור והראתה למפקחת והמפקחת לקחה אותו ומאזזזזז....לא ראיתי אותו
... כל החיים שלי שירבטתי וציירתי שטויות ולא שטויות...נכנסתי לקטע בכיתה ה.. בכיתה ו הייתי כבר "טובההה" וציירתי בפחם... עזבתי את כל עיניין הציור איזה שנתיים (הייתי משרבטת כל החיים שלי אבל לא ציירתי בבית אז זה נחשב לעזבתי..)
ואז אחותי קנתה ליום הולדת 14 שלי בד וצבעי שמן ומכחולים - בשבילי זה היה אימא'לה!
איך מתמודדים עם זה.. שנה זה ישב בצד בחדר לא נגעתי בזה.. אחרי שעשיתי חקירה וגיליתי שאין לי שום מושג מה אומרים כל החומרים המוזרים - תפסתי את הבד התיישבתי וציירתי וציירתי .... ומאז כל החיים שלי אני מציירת ..שמן אקריליק עפרונות מים פחם ..קיצור כמעט עם הכל.. כל מה שאפשר לצייר איתו.. ועושה הרבה ניסויים אפילו שהמורה לאומנות אומרת- "לאאא אל תעשי את זה זה יהרוס.." וזה יוצא מושלם בסוף. ועכשיו אחרי שנתיים של ציורים על בדים ושמן ובלה בלה..אני במרכז מהארנוף (מוזאון תא..) לומדת.. בקבוצה של מתקדמים. (אממ עשיתי בחינות בתלמה ילין אבל מסתבר שזה ביהס לחרשנים- לא לא קשור אליי ממש... אני הבנאדם אדיש בקשר ללימודים
והמורים לאומנות שם לא ממש ידעו מה להגיד לי אז כשהייתי בחדר של המנהל הוא אמר שמבחינת אומנות המורים היו מאד מאד מרוצים.. קיצור תלמה לא היה נותן לי הרבה מבחינת אומנות ..(אחרי חקירה נוספת ע"י שירן..חקירות בעמ
) שירן בת 16 ... אהה ומאד מזל דגים...

HaMsTeR

New member
בהצלחה!!../images/Emo13.gif

אני גם אוהבת לצייר, אבל לא עד כדי כך טובה בזה.. זאת אומרת- יש ציורים שיוצאים לי יפים ויש כאלה שלא... המורה שלי לאומנות, שנוטה להגזים אמרה על שלושה מהציורים שלי- "מרהיב, מדהים וכישרוני" אבל לא יוצאות לי יצירות מופת בדרך כלל... בשיעורים אני אוהבת לצייר
ואני לא רוצה להיות ציירת כשאהיה גדולה... אולי רק כתחביב, אבל לא מקצוע. ודרך אגב- אני גוני, בת 13 עוד שלושה ימים..

Tapuhi

New member
מכירה את זה ../images/Emo11.gif

גמני מציירת עם שמן על בדים, אקריליק, מים, פחם, ועל מה שבא לי
חוצמיזה שאני לא יודעת לצייר שירותים
אז.. וואלקאם טו ד'ה קלאב, סיס!

shookit

New member
חחח תודה.

רק חבל שנדפק לי קצת שכל רק שנה שעברה... ולא הלכתי עם זה רציני מהתחלה.. יש לי קטע של חופשיות יותר מידי לפעמים עם ציור...ויש לי לפעמים קטע של אני כועסת על הציור.. לכי תביני-מזל דגים..=\

צו צאנג

New member
ואווו בהצלחה לך!../images/Emo68.gif

גמאני מציירת אבל זה יותר תחביב ולא נראה לי שאני אלך עם זה לאנשהו

למעלה