"כשאימא אומרת כן ואבא אומר לא"בואו נדבר על זה

"כשאימא אומרת כן ואבא אומר לא"בואו נדבר על זה

שלום לכולם ובוקר טוב, האם מוכרות לכם סיטואציות "כשאימא אומרת כן ואבא אומר לא " (או להפך) את מתעקשת שהילדים ייכנסו למיטה בשמונה, אך בעלך מעדיף שהם ילכו לישון כשהם עייפים. אתה לא מסכים שהילדים יצפו בטלוויזיה יותר משעה ביום, את חושבת שהטלוויזיה היא הזדמנות שלהם לנוח ולצבור כוחות. האם יש להציג חזית אחידה מול הילדים? האם תמיד יש להציג חזית אחידה מול הילדים? האם אתם מציגים חזית אחידה מול הילדים? כיצד מציגים חזית אחידה מול הילדים? בואו נדבר על סוגיה מורכבת זו... עינת גבע, מכון אדלר.
 
יש מקום ל-כן ולא

האם להציג חזית אחת אחידה בהחלט רצוי אך לא תמיד זה בנמצא אנו הורים גרושים, בתים נפרדים, ואולי בגלל ההפרדה גם שדעות שונות בני לפני מס חודשים רצה לעשות פירסינג בגבה לי זה דווקא נראה מדליק, מלא יחוד וחן וגישתי בחינוך היא לומר בעיקר כן כי הלא שייך למקומות של פיקוח נפש , בעלי לשעבר היה ממש נגד, והביע את דעתו בכל מפגש עם הבן בני ראה שתי דעות קוטביות של שני אנשים, את הבחירה לבסוף השארנו בידיו כי הפירסינג בסופו של דבר ייצג בעיקר אותו הוא עשה פירסינג וגילה שזה לא כל כך נוח ולא משיג את האפקט שקיווה לו לאחר חודש הוריד אותו שמחתי שעשה מה שבחר לכאן ולכאן לא נתתי שהשוני בעמדותינו ההורים יהפוך לקרב כוחות שני אנשים שתי דעות, מקובל עלי
 
"כשאימא אומרת כן ואבא אומר לא"

שלום רב, מסתבר שאת אומנית בנשמה, ברוח וגם בהתנהלות. אני חושבת שיחד עם הגירושין, הצגתם לבנכם את הדעות השונות ביניכם. הורים לא חייבים להסכים מה שחשוב היא היכולת לקבל את היותנו שונים, את הרעיון שיש מקום לדעות שונות ואף מנוגדות. זכותנו וחובתנו להשמיע את הדעות שלנו בפני הילדים. דעות שונות ואף סותרות, שנאמרות ב"מסר האני", לא בכוונה להתנגח אלא מתוך אמונה כנה:" אני חושבת כך... אבא חושב אחרת, אני לא מסכימה עם אבא יחד עם זאת אני מקבלת את הרעיון שהוא חולק עלי" מעביר את המסר של כבוד הדדי. הגישה שלכם אפשרה לילד לשקול מתוך מצע של אפשרויות, להחליט ולבחור. לחוות את התוצאות של בחירתו ולשנות את דעתו. ליוויתם תהליך חינוכי – התפתחותי שלא יסולא בפז. ישר כוח!!! יש מה ללמוד מיכם. מחכה לך בפורום, עינת גבע, יועצת משפחתית, מכון אדלר.
 
למעלה