כשאין כוח להמשיך

Alon H6

New member
כשאין כוח להמשיך

הכל נגמר לפני שנה וחצי... מאותו אדם מצליח הפכתי ללוזר גדול. ההפסד הראשון שלי היה בזירת האהבה, לקח לי הרבה זמן לאסוף את השברים ולהרכיב את עצמי מחדש, אך הפעם אדם חדש שמפחד לקחת סיכונים, נותן לאחרים להוביל או בעצם בן אדם בודד שבורח אל עתיד לא ידוע בארץ זרה עם דף חדש \ ישן בחייו. הכל מבולגן במוח עכשיו אבל שחקן טניס שהחל לקרוס זנח את התחום שנה לפני הצבא בגלל אהבה. מוצא את עצמו לבד אחרי 2 מקרי מוות סמוכים ולאחר מכן ננעץ המסמר האחרון שניפץ את החרסינה – האהבה נגמרה. חשבתי שאני רוצה אותה חזרה אבל לא אני לא. החיים על המגרש הן כעבודה והן כהכנה למסע הקרב ובא בארה"ב מבודדים אותי מהמציאות הכואבת, הרבה הרבה יושב בפנים ומתקשה לפרוץ את החומה החוצה. מהצלחה כבירה להפוך לשבר כלי כיצד זה קרה?. הביטחון והבועה שחייתי בה את כל חיי התפוצצה והלוזריות פרצה החוצה. לא מסוגל לראות מישהי אחרת, לגעת לרצות לחוש. מתגעגע למנוחה: רק לשכב לידך ולהרגיש את חום גופה, רק לנשוק לשפתיה החמות. אבל לא באמת מתגעגע לאדם שמוטט אותי וזנח אותי בשעת צרתי. שנייה לפני שהחלטתי לא לסיים את חיי גילתי את פרצופה האמיתי של האהבה שלי. המפלט הוא בריחה בכל הכוח, תוך שנה וחצי להחליט שעוזבים את הארץ לבד למקום אחר מרוחק אלפי מיילים מכאן קר ומושלג להחליט שחוזרים לקרירה העבודה הפעם כשחקן כמעט מקצועי. הכל נשמע נוצץ ורבים לא יאמינו שזהו אני... כן הבן אדם הנוצץ שלא מפסיק לחייך מבחוץ, החטוב הזה שלא פעם מקבל מחמאה על טיב גופו ועל יופיו, זה שמבלה את רוב יומו באימונים. כן ילד הפלא שהביס כל מבוגר שעמד מולו עם החיוך ועיניו המלאות ברק, הבחור שנהיה לימים מצליח ומשגשג, שנוסע במכונית ספורט עם מושב ריק לצידו. נשבר לרסיסים מבפנים הביטחון הוא משהו שנעלם ממנו משהו שהוא לא מסוגל לייצר אפילו במשחק שכול כך אהב לפני שהכל התחיל. תקופות כואבות שאפילו ניצחון על הבמה שלו לא יכול להתקיים אפילו מול החלש ביותר ואם הוא כן קורה הוא לא יכול להיות מוחץ, הנאה היא כבר לא הנאה. יפה, מצליח רק מבחוץ מבפנים משקר לעצמי כל יום מחדש. קם עם תשוקה להצליח ולכבוש מחדש ונרדם כאשר הנר נכבה ועוד ניסיון עלה בתוהו כך שרצון הוא רק להיות רחוק מכאן לנסות מקום אחר רחוק רחוק מהכל. לקום ולעזוב כי אין ברירה לברוח כי לאף אחד לא בדיוק אכפת אם אקום מחר בבוקר אף אחד לא אחייך אלי מתוך אהבה. כשהכל נראה טוב נעריך זאת כשהכול נראה שחור נעבוד כדי לשנות זאת.

למעלה