כשאין לכם זמן להכין אוכל לילדים/כסטודנטים

ronitcohen1

New member
כשאין לכם זמן להכין אוכל לילדים/כסטודנטים

כולנו לפעמים נתקעים בלי זמן /כוח להכין אוכל,
אמא שמגיעה מאוחר ואין זמן להכין לילד ארוחה/סטודנט שהרגע חזר מהלימודים והדבר האחרון שהוא רוצה עכשיו זה להתחיל לבשל
אז החלטתי לכתוב לכם מה אני עושה ואשמח לשמוע גם מה איתכם...

שאין לי כח להכין אוכל ואני עייפה אחרי יום ארוך, אני מכינה קוסקוס מהיר ( הקנוי כמובן חח ) בנתאים מכינה רוטב זריז - קערה עם רסק עגבניות אדום מלח צ'לי חריף קצת סוכר ומים חמים ומכניסה לדקה למיקרוגל,
מוכן לי קוסקוס ורוטב אדום ( טעים האמת ) ליד זה מכניסה לתנור/טוסטר שניצל ירקות ( של תפוגן אני אישית מאוד אוהבת ) וב10 דקות ארוחה יחסית גדולה וטעימה וללא הרבה עבודה
מה איתכם? מה אתם עושים כשאין זמן/כוח לבשל?

harley001

New member
אוכל מהיר טעים ו"טבעוני"

אצלי בנוסף למה שכתבת מתווסף הצורך שהארוחה שלי תהיה "בערך טבעונית". הפתרון שלי בדרך כלל זה תפוגן טבעי, שניצל תירס, חטיפי תירס, צמחי, ברוקולי וירקות. נקניקיות ותחליפי בשר.
&nbsp
טוסטר אוון 15 דקות ויש לי ארוחה טובה. ליד יהיו בדרך כלל ירקות חתוכים וטריים.

hagar777

New member
רעיון טוב בטוסטר

אני הכי אוהבת מאכלים שמכינים בצ'ק בטוסטר
במיוחד שניצלים וכאלה שיוצט קריספי ולא מפוצץ שמן :/

דבר ראשון שאני עושה

זה לזרוק לפח את רגשות האשמה. כמה וכמה פעמים יצא לנו לשבת עם ארוחה שהכנתי מהר (קנוי, מחומם) וראינו מאסטר שף ששם הם מתלטפים עם בצקים טריים ומסבירים כמה חשוב להכין הכל לבד מחומרים איכותיים בלבד. אז ריאליטי לחוד ומציאות לחוד. בעולם מושלם יכולנו להכין הכל, היה לנו זמן, אבל אין.
אני אוהבת שקיות של חסות שונות חתוכות ושטופות מוכנות לאכילה. לפעמים אפשר לשים תפוח אדמה/בטטה במיקרו, להוסיף קצת שמנת וסלט חסות. זה אחלה ארוחה, עם ירקות, ויש אוכל חם. יש לי עוד הרבה מתכונים כאלו

שרון 337

New member
פיצה מהירה,שאפשר להכין ביחד עם הילדים,

פיצה מהירה בתנור,:
חוצים כול פיתה שלמה ל-2 עיגולים,מורחים על כול עיגול שכבה דקה של סלט טחינה .
מסדרים מעל ירקות,:פרוסות דקות של עגבניות, קוביות קטנות גמבה, וכו',
לטפטף שמן זית ולתבל במעט אורגאנו, מלח, ופפריקה.
לפזר מעל הכול חופן פירורי גבינה צהובה ,
וכף חצאי -זיתים-שחורים.
מכניסים לתנור ל15 -20 דקות, ויש פיצה משביעה וטעימה.
&nbsp

למעלה