קישור
כמה ציטוטים:
רק לי זה נראה לא בסדר? שילוב שיקולים לא מקצועיים בניהול חברה, ואחרי מתלוננים שכל העובדים בחברה נראים אותו דבר ...
כמה ציטוטים:
"בסופו של דבר מי שלא יגיע באופן קבוע זה יפגע בו בעבודת הצוות. הקשרים הא-פורמליים נוצרים מחוויות משותפות במפגשים האלה. יהיה לי יותר קל ונוח לעבוד עם מישהו שכבר נוצר בינינו קשר. הארגון אמנם לא יסתכל עליך שונה אבל זה עלול להשליך על היכולת של אותם אנשים להצליח בארגון. אם נוצר לנו קשר טוב והיחסים המקצועיים שלנו העמיקו יהיה לי יותר קל לפנות אליך כי יש בינינו כבר את הקשר הראשוני. לאלו שלא משתתפים חסר השלב הזה, מה שעלול בסופו של דבר לעצור את ההצלחה שלהם בארגון. אני בחיים לא אכריח מישהו להשתתף אבל האחריות שלנו כארגון היא ליצור את המפגשים האלה שמתאימים למרבית האנשים ולייצר הזדמנויות", אומרת דפנה ברגר, סמנכ"לית משאבי אנוש בפייירבלוקס.
"אם אני עובד שלא מגיע באופן קבוע לאירועים שמתקיימים בחברה אני יכול למצוא את עצמי קצת בחוץ, וכשתגיע הזדמנות הקידום הבאה פחות יכירו אותי. יש כאן אחריות מאוד גדולה של המנהל הישיר ולפעמים גם ל-HR להבין אם יש סיבה לדבר. כשעובד אומר באופן קבוע שהוא לא יכול לקחת חלק בארועים הארגון צריך לראות איך הוא יכול להתאים את האירועים גם אליו".
רק לי זה נראה לא בסדר? שילוב שיקולים לא מקצועיים בניהול חברה, ואחרי מתלוננים שכל העובדים בחברה נראים אותו דבר ...