כשאלוהים מחליט להעניש

The Heretic

New member
כשאלוהים מחליט להעניש

סתם לשתף.
אז שנים הייתי בדכאון מאושפזת כל הנעורים שלי עד שבנקודה שזה או לעשות משהו שונה או להתאבד עשיתי משהו שלא עשיתי קודם- התמודדתי עם הפחדים שלי בצורה של לא לברוח. ואז הבנתי סוג של איך אמורים לחיות. ואז התחלתי להצחזק חזרה אלי התקוה, גם הספר הסוד שינה לי את החיים לטובה כלומר מה שאני מאמינה מתגשם אז אני אחשוב רק על דברים טובים וואלה החיים שלי השתנו לטובה
עד ש

עשיתי בדיקות גם שגרתיות וגילו שנדבקתי בהפטיטיס סי שזו מחחה כרונית וששום מחשבה חיובית ושום תזונה טבעונית תעזור. אלוהים נתן לי כאפה מצלצלת על מה.
וגם השבוע נודע שלאח שלי יש סרטן.
מאיפה יהיה לי כוחות להמשיך? למה למה דווקא כשהראה כאילו תהיה לי תקווה בחיים הוא מפיל עלי את זה. אני לא מתכוונת לוותר אבל אין לי כוחות לקום מהמיטה מה יכול לרפא אותי איזה פאקינג לקח אני אמורה ללמוד..

דווקא כשאני רוצה לחיות הוא הורג אותי?

כל כך עצוב, אני לא יודעת מה להגיד

Lady Stark

New member
היי

אני ממש מצטערת לשמוע על כל זה.
אבל הפטיטיס סי היא לא גזר דין מוות או סבל כרוני. היום הרפואה מאוד מתקדמת בתחום הזה, ושיעורי ההצלחה של החלמה הם בין 50-80 אחוז.
אם אני יכולה לעזור איכשהו בבירור לגבי רופאים טובים בתחום, רק תבקשי.

משהו חשוב לגבי התחושה הכללית שלך, אני מציעה לזנוח את האמונה שאלוהים העניש אותך. כי האמונה הזאת מובילה למסקנה נוראית - שעשית משהו שגרם לך להיענש.
את לא עשית כלום,יקירתי. זה מסוג הדברים שעד כמה שקשה להפנים זאת, הם לא באשמתך. את חפה מפשע. וחשוב שתביני זאת כדי שתסלחי לעצמך ותצליחי למצוא את המוטיבציה לטפל.
כבר החלטת שאת רוצה לחיות. שם נמצא הכוח שלך. אם הצלחת לנצח את הדיכאון, מי או מה יצליחו לעמוד בדרכך?

את הולכת לטיפול פסיכולוגי כדי שתקבלי סיוע בהתמודדות עם המחלה ועם המצב של אח שלך? כי אני חושבת שזה חובה כרגע.

ושוב, את לא לבד. רק תגידי אם את צריכה תמיכה או אוזן קשבת.

The Heretic

New member
הי תודה לך

גם על ההצעה של הרופאים.
אני יודעת שאני לא נענשת אבל באמת זה גורם לי לתהות אם באמת יש אחד כזה כי אחרת לכל דבר צריכה להיות סיבה ואני לא רואה שום סיבה.
אני יודעת שיש טיפול וזה טיפול שהוא גיהנום צרוף ואני לא מתכוונת לעבור אותו. אני מקווה שיהיה בסדר. גם עם אחי ברור רק שאין לי מה לעשות.
תודה שוב..

Lady Stark

New member
תמשיכי לעדכן אותנו, בסדר?

ואני מאוד טובה בחיפוש רופאים ומידע אז באמת, אני לשירותך אם תרצי.

אין לי הרבה איך לנחם

רק להגיד שנראה לי שמחשבות טובות יכולות לעזור, אם לא בפן המעשי אז לפחות בהרגשה הנפשית שהיא כל כך חשובה לכם עכשיו.

תרגישו טוב את ואחיך.

למעלה