כשאלך

קוקי500

New member
כשאלך

כל פעם שאמרתי שאלך חזרתי אם אחליט ללכת זה יהיה באמת מתיחת גבולות בדיוק ברגע קריטי ברגע שבו הייתי חלשה ובכיתי האשמות שווא וחוסר הבנה לא הוא לא הבין את הכוונה .. ועייפתי ליחצן את עצמי ..להסביר נגמר לי הכוח וגם האוויר זה לא חוכמה להבין מישהו שהוא בגג העולם החוכמה להבין שתמיד אפשר ליפול מהסולם לא היה אכפת לי ליפול כמו שלא הושטת יד ההקשבה והדיבור התגוננות בלי תקיפה חבל שבן אדם לא יכול להתבונן לתוך.. השיפוט המהיר מוביל למבוך ובמבוך של עצמי הסתבכתי די וברגעים שהייתי שבורה נוצלו כל חולשותיי ברגע שאלך לעולם לא אשוב לכן השתדלתי שלא ..וחזרתי שוב ושוב ושוב כמו מזוכיסיטית סופגת חוסר צדק והבנה וחוזרת לקבל עוד מנה ועוד מנה .. הכל השתנה ..והקירבה הפכה למלחמות לו לא היית מסתבך עם התירגום ומבין שבכולנו יש משהו עקום אני לא טורחת להסתיר את שלי איכשהו יוצא שתמיד האשמה היא שלי מרוב שהתקרבתי התרחקתי בעיקר מעצמי הייתי צריכה אותך ברגע כזה אבל תמיד כולם מגיעים שהכל טוב ויפה זה ממגנט כולם רוצים להידבק בזה זאת מחלה טובה מלאה בכוחות ואני בינתיים סופגת מכות ... יודעת שברגע שאלך לא תהיה דרך חזרה פעם הייתי אומרת שלום וחוזרת בפעם הבאה גם אני מוותרת

liri30liri

New member
כל כך מכירה את זה

לא פעם אמרתי שאני הולכת ותמיד נשארתי או חזרתי זה כל כך מעייף ומתיש ומתסכל והעולם מתרגל לזה ויודע שגם כשתגידי אני הולכת תמיד תחזרי מאחלת לך שיהיו לך הכוחות ללכת בלי לחזור אם זה הדבר הנכון עבורך

abh999

New member
הנושא ממש קרוב לליבי...../images/Emo45.gif

זה כאילו את נותנת את עצמך 100% למי שאת אוהבת אבל לא מקבלת בחזרה כלום רק חוסר הבנה ותסכול את מתנסחת כל כך טוב שהוצאת לי את המילים מהפה. ובנתיים קבלי

למעלה