כשאמרת אני אוהבת-כתבתי על עצמי

alonpaz

New member
כשאמרת אני אוהבת-כתבתי על עצמי

כשאמרת אני אוהבת - האמנתי לך, נתת לי לחוש שאת שלי ואני שלך, את ידעת שאני פגיע, שאני אדם לא בריא, את ידעת שיום יגיע וזה יתנפץ כראי, את ידעת לנצל את רגעי החולשה שבי, את פגעת וידעת, והכאבת ללבי, את ניצלת רגעים כשלא הייתי נייד, כי אני נכה ברגליים אז נשארתי לבד, חשבת שאני תמים ושאני לא יגלה, חשבת כל הימים שהמשחק שלך מעולה, ואני - ידעתי שיום יבוא והבכה בדמעות, שהשאר לבדי, מכונס בעצמי שעות על גבי שעות, כל שביקשתי ממך לא יותר מאשר את לבך, לתת מעצמי לפחות את המעט ולאוהבך, אך לבך השחור חפץ רק בחומריות, רמסת את לבי באכזריות, כואב לי, כואב, כואב לי בלב, לא יודע למה אבל אני עוד אוהב, חלום שהיה, חלום שנגוז, אילו יכולתי פשוט לארוז, לנסוע רחוק אל מעבר לים, מקום שקט, מבודד, של שלווה עם קיים, לחיות בלעדייך יהיה לי קשה, למרות הכל זה הלב שמקשה.

n82

New member
ככל שזה עצוב כך זה יפה !../images/Emo140.gif

אלון! יש בך כשרון, כדאי לך לטפח אותו. אשמח ואני בטוח שגם שאר המבקרים בפורום ישמחו לקרוא מפרי עטך, ליתר דיוק, מפרי מקלדתך. אהבה היא לפעמים כמו מחלה, שלבסוף עוברת, כי תמיד תגיע אהבה אחרת. אהבה אמיתית, שלא מפריע לה כסא הגלגלים, אהבה שבאה מהנשמה, מבפנים. אלון , אתה בחור צעיר, תרים ראש, תחייך אל החיים, ותן לעניינים לזרום. היאוש הוא אבי כל הצרות, ואם תכנע לו, קשה יהיה לך להתמודד. אין חכם כבעל נסיון, אז חכם אני לא, אבל נסיון יש לי לצערי, ואני לא מרשה לעצמי להישבר. אף פעם. היה חזק!

למעלה