כשאמרת אני אוהבת

alonpaz

New member
כשאמרת אני אוהבת ../images/Emo14.gif../images/Emo7.gif

כשאמרת אני אוהבת כשאמרת אני אוהבת - האמנתי לך, נתת לי לחוש שאת שלי ואני שלך, את ידעת שאני פגיע, שאני אדם לא בריא, את ידעת שיום יגיע וזה יתנפץ כראי. את ידעת לנצל את רגעי החולשה שבי, את פגעת וידעת , והכאבת ללבי. את ניצלת רגעים כשלא הייתי נייד, כי אני נכה ברגליים אז נשארתי לבד. חשבת שאני תמים, שאני לא יגלה, חשבת כל הימים שהמשחק שלך מעולה. ואני - ידעתי שיום יבוא ואבכה בדמעות, שאשאר לבדי, מכונס בעצמי שעות על גבי שעות. כל שביקשתי ממך לא יותר מאשר את ליבך, לתת מעצמי לפחות את המעט ולאוהבך, אך לבך השחור חפץ רק בחומריות, רמסת את ליבי באכזריות, כואב לי, כואב, כואב לי בלב, לא יודע למה אבל אני עוד אוהב, חלום שהיה חלום שנגוז, אילו יכולתי פשוט לארוז, לנסוע רחוק אל מעבר לים, מקום שקט, מבודד, של שלווה אם קיים. לחיות בלעדייך יהיה לי קשה, אך למרות הכל זה הלב שמקשה.

odeliaremos

New member
איזה מרגש ../images/Emo24.gif

איזה מרגש היה לקרוא א תזה עצוב לדעת שאנשים ככה משחקים ברגשות של אחרים אבל לא נורא עוד תגיע האהבה הגדולה טיפת סבלנות והיא תגיע

דנה551

New member
../images/Emo24.gif כמו כל...

כמו כל פרידה בלי קשר למצבך הפיזי זה כואב במיוחד כשאוהבים. אולי זו קלישאה ולא הכי כיף לשמוע את זה כשפגועים אבל הזמן יעשה את שלו ובמשך הזמן תתאושש ותמצא אהבה חדשה אולי נעימה יותר. בהצלחה....

בזוז

New member
תן ללב

שלך לכאוב את הכאב כל פרידה כמו מוות קטן מותר להתאבל על קשר שאבד על קשר שאיכזב... תן ללב למצות את הכאב לבכות ולשאול למה? ואיך אדם שאהב יכול? הלב הזה שמקש יחלים וירפא תשאר צלקת קטנה צל עננה והשמש שוב תזרח אל יום חדש מלא תקווה

למעלה