כשאני אומרת חסר ניסיון

nadias0

New member
כשאני אומרת חסר ניסיון

אני מתכוונת שנראה לי שהוא בתול. ונראה לי שזה גם די מלחיץ אותו (מובן לגמרי). לגבי ה-100%, אני יודעת שאולי זה נשמע מטופש אבל סתם ככה כשאנחנו רק שנינו זה לא מפריע לי, אבל בחברה, עם חברים שלי/שלו, הייתי רוצה שיהיה יתר קונצנזוס לגבי המראה שלו. אני יודעת שזה לא צריך להיות ככה אבל אני לא יודעת איך לגרום לתחושה הזו להעלם. או שאולי אצל כולם זה ככה?

אהה - אז עכשיו הכל ברור....

לגבי הבתול.... תשמעי - לזכר בתול הרבה יותר קל להכנס לעניינים מאשר נקבה בתולה - מסיבות ברורות... וחוץ מזה - תחשבי שיש לך עכשיו מישהו "נקי" מהרגלים שאת תוכלי ללמד אותו את כל מה שהוא יצטרך לדעת.... ולגבי הסעיף השני : את מתביישת בו ?????????

magenta73

New member
תסביר לי בדיוק

מה הסיבות הברורות? אני דווקא רואה הרבה יותר לחץ על הגבר, שאמור להיות זה ש"מושך בחוטים" כביכול בזמן הסקס, או לפחות כך מצפים ממנו, מאשר בחורה...

להלן סיבות ברורות :

א- מהבחינה הפיכולוגית - אף אחד לא חודר אליו. ב- מהבחינה הפיזית - לא כואב או מדמם לו. ג- כל מה שהוא צריך זה להשאר "איתן בדעתו" לזמן סביר +.... נכון שאלמנט ההתרגשות משפיע ובענק - אבל הוא עובר מהר מאוד - וכל מה שיוותר לאותו בחור הוא לדעת מה עושה לה טוב, היכן לגעת בה, ומה גורם לה סיפוק - וזה ממש לא קשור להיותו בתול - זה קשור לפרטנרית חדשה. ותסכימי איתי - שלבחורה לא מנוסה יהיה קשה יותר להיות עם ראש פתוח בנושא המין מאשר לבחור לא מנוסה - וסליחה אם אני פוגע כאן שמישהו או מישהי. אני את בתוליי איבדתי ביחד עם בתולה - כך שלמדנו הכל מהתחלה. הרצון ללמוד או לגוון הגיע אל שנינו בקצב שונה..

magenta73

New member
אני לא יודעת

כי אני לא גבר. ואני לא מתיימרת להבין את הראש הזה. אבל אני כן חושבת שהוא יהיה בלחץ עם הוא בתול והיא לא. אני חושבת שזה קשה, יותר נכון מלחיץ, לשני המינים... עזוב חדירה לא חדירה, זה פסיכולוגי, אם הבחורה מוכנה, זה בסדר. ולגבי הכאב... זה היה כ"כ מזמן, שאני כבר לא זוכרת...

shaniza

New member
תקשיבי

אם הוא רק חמוד +את לא ממש נמשכת אליו +מפריע לך חוסר הניסיון שלו +את צריכה קונצנזוס של חברים לגבי מראה שלו כי את לא סגורה על עצמך אז עדיף לו בלעדיך.

nadias0

New member
צודקת

האמת היא שמה שמפריע לי זה החברה. אני אפילו לא יודעת למה - כבר היו לי חברים שחברות שלי לא ממש אהבו וזה לא הפריע לי. וזה מטופש וילדותי ושטחי וזה באמת לא מגיע לו. אבל אין לי מה לעשות, זו התחושה שיש לי, וזה גם באמת אנושי להיות מושפע מהחברה (אני מקווה..) מצד שני כשאני איתו אני באמת רוצה להיות איתו. קונצנזוס. אפשר לחשוב שאני שיא הקונצזוס. אולי אני צריכה להפגיש אותו עם חברות אחרות שלי, יותר מפרגנות..

shaniza

New member
לא

את צריכה לגרום לחברות הלא מפרגנות להבין למה את איתו (אם את בעצמך יודעת...) כדי שהן יתחילו לפרגן ואם הן תמשכנה לא לפרגן- אולי הן לא באמת חברות...

magenta73

New member
לגבי הבתול

זה תלוי אם יש לך סבלנות וסובלנות או לא. דווקא נראה לי נחמד, ללמד משהו... לגבי הקונסנזוס - את חיה את החיים שלך בשביל עצמך או בשביל מה שאחרים יגידו עליך?...

למעלה