כשאני מחבר את הוידאו או את מצלמת ה:

כשאני מחבר את הוידאו או את מצלמת ה:

כשאני מחבר את הוידאו או את מצלמת הוידאו האנלוגית לכרטיס לכידת הוידאו (PINNACLE DC10 PLUS) אני שם לב שכבר בזמן השידור אני רואה בתוכנה באיכות מופחתת במקצת. קל להבחין כשיש כתוביות: על צג המצלמה או במסך הטלויזיה רואים חד ולעומת זאת במחשב דרך תוכנת PINNACLE STUDIO 8 הכתוביות מטושטשות יותר. ואמנם בקובץ AVI בן כמה וכמה הג'יגות התוצאה זהה למה ששודר. האם זה נורמלי? כי בהודעות אחרות אנשים כותבים שהאיכות בשלב זה זהה פחות או יותר. תודה!

בדרך כלל וידאו במחשב../images/Emo16.gif

נראה שונה קצת מעל מוניטור, ולכן ממליצים לערוך עם מוניטור. אבל נראה לי שמה שאתה מתאר קיצוני מדיי, יכול להיות שהגדרת בטעות איכות נמוכה מדיי?
ניר

הגדרתי על האיכות המקסימלית, אח"כ

ביצעתי המרה מהקובץ AVI הענק לפורמט MPG - SVCD והתוצאה היתה ירידה קלה באיכות אבל לא משמעותית. בהזדמנות זו רציתי לשאול אותך דבר נוסף: כשחיברתי את מצלמת הוידאו האנלוגית למחשב, איכות הקול היתה טובה בזמן השידור אך כששמעתי את הקובץ לאחר מכן איכות הקול ירדה והיא נשמעת צורמת. יש כניסה אחת במצלמה ולכן אני מסיק שהיא מונו ואני מחבר בינה לכרטיס הקול. אם אתה יודע לענות לי אשמח! בלי כל קשר, אתה היחיד מ- 5 פורומים שהגבת על שאלתי ועל כך תודה!

בעיקרון עד כמה שידוע לי

בתוכנות הסטנדרטיות הגדרת ברירת המחדל של התצוגה היא באיכות נמוכה... אך בקובץ המוגמר היא אמורה להיראות מצוין. תבדוק על איזה גודל תמונה אתה לוכד. אתה אמור להיות על גודל של 576*720 פיקסלים. אם אתה על פחות אז הגיוני שבהגדלה על מסך מלא תראה פחות איכותי..

720 על 540 ../images/Emo16.gif

אם אתה משתמש ב-TV CROPPING. אם לא, אז כמו שיוסי אמר
. אגב, שים לב בקשר לסאונד: אל תחבר את המצלמה לכניסת המיקרופון (MIC) בכרטיס קול! בשום אופן! רק ל-LINE IN!
ניר

למעלה