כשאני מחפשת את ה
אז

yaely2

New member
מנהל
כשאני מחפשת את ה../images/Emo56.gifאז../images/Emo151.gif

לכולם שלום עכשיו אני רעננה ומחפשת פתח תקווה
. אופי ממש מקנאה בך, אצלי מתחיל אותו דבר - מחפשת את הטלפון - מחייגת אליו
ו.. "הלו כן" אני אומרת "סליחה מה את עושה בטלפון שלי? "והיא עונה לי "סליחה את מי את צריכה? אולי אוכל לעזור לך? רצה לחפש את המשקפים, מחפשת
טלפונים בא' את "אני" אין, מדפדפת יש ב י' מחייגת, אין תשובה, מחייגת אין תשובה, אוי נזכרתי שמתי אותו על רוטט. הופכת את הבית נאדה, אחרי שעתיים יוצאת ללא טלפון מהבית, ומה יש על המושב במכונית? הרבה בריאות לכם, ולהתראות אוהבת בכל ה
יעלי

maxima

New member
../images/Emo12.gifכתבתי הודעה והיא נעלמה....

יעלי טוב שלא קרה נזק רציני האם את לא קוראת מה כתבו לפני שאת משתמשת בתרופה?? מסוכן מאד!! אני רואה שיש כאן פעילות עניפה גם אניהייתי היום פעילה לפני הצהריים שיחקתי כדורת דשא ומהצהריים צירתי עם חברה היה יום רגוע וכייפי

emmy5

New member
../images/Emo24.gifשבוע טוב ,רגע לפני ...|פר...

רגע לפני שהסגר השירשור ...

maxima

New member
אולי מישהו מוכן להסביר לי

מזה שרשור שנסגר אצלי כל פתוח כל הזמן כלום לא ניסגר

emmy5

New member
יעלוש , פזי,מה עם הבלגן?

אולי אנחנו זקוקים לעוד ראש?

מון שרי

New member
שלום לכולם - מחפשת עיצות טובות

עבור אמא שלי, שהתאלמנה לפני חודש, בת 70+, צעירה בנפשה. מאחר והטיפול באבי החולה היה מאד אינטנסיבי, פתאום היא נותרה חסרת מעש, מאד משתעממת לבד בבית, וכמובן מאד עצובה.
אני מחפשת עבורה פעילות שתהיה כייפית, מקום בו היא גם תוכל לרכוש חברים חדשים. אמא שלי מתגוררת בתל אביב ואין לה רכב. תודה מראש.

pazi66

New member
דיור מוגן

המסגרת של דיור מוגן, כגון: בית בכפר, מגדלי הים התיכון,בית גיל פז ועוד......מקומות בהם יש אוכלוסיה בוגרת, פעילות יום יומית מאורגנת, פיקוח רפואי וחיים תןססים ומענינים לבני הגיל השלישי, עשויים להיות הפתרון המושלם עבורה

למעלה