כשאני מסתכלת לך בעיניים

מ ר י ם

New member
כשאני מסתכלת לך בעיניים

כשאני מסתכלת לך בעיניים, כל העולם עוצר מלכת. כשאני מסתכלת לך בעיניים, ליבי פועם מהתרגשות, ואני מסיתה את מבטי. האם ראיתה? האם ראיתה? ראיתה את מבטי? ניחשת שאני אוהבת אותך? אבל העיניים שלך, העיניים שלך, הן פשוט דורשות מבט, כי הן כל-כך יפות, בצבע הים, כחולות כאלה. עצובות... למה העיניים שלך עצובות? אני כל-כך רוצה לעזור, אבל לא יודעת איך... אני רק ממשיחה להביט בעיניים שלך, מנסה לגלות מה מסתתר מאחוריהם, את העצב שבתוכם... אולי תגיד לי? למה אתה כל-כך עצוב מבפנים? ומבחוץ אתה שמח? את ליבי ניקבת בחץ, בלי מילות קללה, בלי מכות, פשוט אם העיניים שלך, העיניים היפות...

magy

New member
מריםםםםםם

אחרי שנתקן את המילים.....ראיתה (צריך להיות ...ראית) ואת המילה ממשיחה ל- ממשיכה.......... אני רואה שיר .....של ילדה....(14?) עצוב, מכאיב, וכמה לאיש, נער, ילד, שאתה אוהבת. מאחר ואינני מבקרת , אלא כמוך, רק כותבת...... לא יודעת לבקר, אלא רק להתרשם....... המשיכי לכתוב, כל דבר שעושים אותו הרבה, משתפר ......מתלטש...מתהקצע... ומתמקצע... עלי והצליחי...........

ה מוזה

New member
מרים יקירתי לתשומת ליבך ../images/Emo26.gif

ברוכה הבאה כבר בירכתי אותך בהודעתך הקודמת והגבתי לך .. ובכל זאת שוב ברוכה הבאה והשבה .
א. לא תמיד עולות תגובות באופן מיידי , לא תמיד מגיבים .. ב.העלת אותן הודעות גם בפורום כתיבה ושירה יוצרת ואכן שם המקום המתאים לחפש את התגובות שאת ממתינה להן - מכתב שלא נכתב , הפורום מיועד לכתיבת מכתבים( ראי בבקשה בהודעת המנהלת ) ולא לכתיבה יוצרת. יום טוב .

למעלה