כשאני נותן,גם אהבה-אני אגואיסט !!!

כשאני נותן,גם אהבה-אני אגואיסט !!!

כל מה שאני עושה בחיי,כנראה מקורו באגואיזם. אני לא מעביר את השכן הנכה שלי,ככה סתם,את הכביש בלי סיבה..... ואני לא אוהב את הבת שלי,ככה סתם,בלי סיבה..... ואני לא עושה הרבה טוב לחברים שלי,בלי סיבה....... וגם העובדה שאני נותן הרבה יותר מאשר מקבל,כי אני מסרב לקבל,גם זה אגואיזם......כי זה מה שטוב לי..... אם היה לי טוב להיות משהו אחר-אז הייתי משהו אחר....מתוך אגואיזם..... בוקר טוב.

אביבה ! אם אני כותב "מנשק אותך"

במקום לשלוח אמוטיקון,יש לזה משמעות אחרת עבורך?

תודה לך אביבה,רציתי רק לדעת שאת

חושבת כמוני: שלמילה הכתובה יש יותר עוצמה מלאמוטיקון.... ושלמבט בעיניים יש יותר עוצמה,מאשר למילה הכתובה..... בעצם.....לא בטוח...נכון ? השירים הכי יפים,שירי האהבה,מקורם בהרבה מחשבה,מעבר לרגשות,לא?.....

חצי כן חצי לא...

למילה הכתובה יש יותר עוצמה מלתמונה.נקודה. ההקשר הבא שכתבת הוא שלך...ולא מהכרח נכון... למבט בעיניים יש עוצמה. נקודה. יותר או פחות מלמילה הכתובה ...לדעתי פחות. אני חושבת שכשלא רואים...יותר קל להקשיב. העיניים מסנוורות מהר וקשה לתפוס את שבריר השניה שראינו את הדבר...לפני שפרשנו אותו. לגבי מה שכתבת על שירים... עדיין מוקדם לדבר על זה... למילה יש כוח עצום. קודם צריך לברר מאיפה היא מגיעה, מה "הלבשנו" עליה, ולאן היא יכולה ללכת, ואח"כ להבין כל מילה בצורה נקייה בלי תוספות ו"בגדים"... ואולי אולי אולי... אם נצליח "להתפשט" ולהיות לגמרי פשוטים ולא מסובכים... נוכל גם לדבר על שירה... מחשבה ממשיכה הרגשה.

אביבה ! אם את לא מגיבה למה שכתבתי

על "אגואיזם"-האם זהו סימן של הסכמה? או סימן של אין תגובה? או שזה בכלל לא סימן לכלום?

יודעת מה זה כלום בעברית צחה ?

יש למילה הזו משמעות אמיתית. כ=כמו לום=הגלעין של הזית יש ?

לא יכול להיות לעולם כלום,מיש !

אין דבר כזה. אדם הולך ברחוב,חוטף בומבה לפרצוף,וממשיך הלאה.... שואלים אותו מה הרגשת ? למה לא הגבת ? והוא אומר,לא הרגשתי כלום ? הוא לא יכול לענות ככה..... מקסימום הוא יכול להגיד,"קטן עלי" ,או, "לא שמתי לב" אבל אין כלום מיש,אין דבר כזה....

למעלה