כשאני רואה את הטירוף השמאלני להפיל את נתניהו בכל דרך אני די מודאג, לא בוטח בשב"כ שידעו לשמור לנו עליו.

marabo

Well-known member
מה שהתחיל בנאומים על חבל תליה עבר לפצצות תאורה ובשלב הבא שהשם ישמור. הם מסוגלים לכל המטורפים מקפלן.
במיוחד כשהם רואים ששום דבר לא הולך להם והוא ממשיך ומתחזק ומעלה תמיכה אדירה בציבור.
אני לא רואה שום צעדי מנע מצד השב"כ והפרקליטות לעצירת הטירוף הקפלניסטי, מעצרים, חקירות, העמדות לדין.
שום כלום, חייו הופקרו.

Henry0

Well-known member
מה שהתחיל בנאומים על חבל תליה עבר לפצצות תאורה ובשלב הבא שהשם ישמור. הם מסוגלים לכל המטורפים מקפלן.
במיוחד כשהם רואים ששום דבר לא הולך להם והוא ממשיך ומתחזק ומעלה תמיכה אדירה בציבור.
אני לא רואה שום צעדי מנע מצד השב"כ והפרקליטות לעצירת הטירוף הקפלניסטי, מעצרים, חקירות, העמדות לדין.
שום כלום, חייו הופקרו.
אל תדאג,
מדינת ישראל תסתדר הרבה, הרבה, הרבה ... יותר טוב בלעדיו.

אני מאחל לביבי חיים טובים וארוכים,
אך הנזק הישיר והעקיף שלו למדינת ישראל הוא אדיר.

כל הממשלה כולה הם מלככי פינכה,
ולכן אין לנו אף שר אחד, גם לא אחד בודד,
ברמה של וועד כיתה בבית ספר עממי.

ברור שהחרדים והמתנחלים נהנים מזה,
קל ללחוץ על אנשים חסרי חוט שידרה.
אך הנזק למדינה הוא אדיר.

marabo

Well-known member
אל תדאג,
מדינת ישראל תסתדר הרבה, הרבה, הרבה ... יותר טוב בלעדיו.

אני מאחל לביבי חיים טובים וארוכים,
אך הנזק הישיר והעקיף שלו למדינת ישראל הוא אדיר.

כל הממשלה כולה הם מלככי פינכה,
ולכן אין לנו אף שר אחד, גם לא אחד בודד,
ברמה של וועד כיתה בבית ספר עממי.

ברור שהחרדים והמתנחלים נהנים מזה,
קל ללחוץ על אנשים חסרי חוט שידרה.
אך הנזק למדינה הוא אדיר.
הציבור סבור אחרת

The Real Big Joe

Well-known member
שום כלום, חייו הופקרו.
טרול מסית ומדיח. חבל תליה אינו איום באלימות, אלא דרישה למשפט. פצצות התאורה היו אוולת פרטית מטופשת אך לחלוטין לא מסוכנת, ולא כוונו אל איש. "הטרוף הקפלניסטי" הוא ביטוי גבלסי נגד פטרוטים ישרי דרך שמנסים למנוע דיקטטורה.

למעלה