כשאפגוש אותו אשפוך עליו
...

MAYAROZ

New member
כשאפגוש אותו אשפוך עליו../images/Emo48.gif...

אקדיש את מכתבי לא...פגשתי אותך באינטרנט בצט ויצאנו מספר פעמים ,טענת שאני יפהפייה ושלא ידעת שיש בחורות כאלו בצט[חנפן]. נפגשנו מספר פעמים ,במהלכן הראת כוונות רציניות,לא נקשרתי אלייך ממש למזלי וגם לא התמסרתי [שוב,למזלי]. לאחר מספר ימים הפסקת להתקשר,ללא כל סיבה ,הייתי בטוחה שקרה לך משהו,שנפגעת כי הרי היית כל כך מעוניין... לא חשבתי לרגע שאתה מנסה להתחמק ממני הרי אני כל כך מושלמת[לא כן?] וכשהשגתי אותך ,כמובן מטלפון חסוי טענת שאמך לא מרגישה טוב[ממש...] אמרתי לך סבבה באלגנטיות למרות שמבפנים רתחתי. כששאלתי אודותייך ממישהי מעירך היא אמרה לי...חתיכת מפגרת הוא מחפש סטוצים ואין לו שום כוונה רצינית ,תתעוררי. אז אני רוצה לומר לך מתוק שבפעם הבאה שנתראה [אתה יודע זאת ארץ קטנטונת] אני אגרום לך למבוכה ליד חברייך אז כדאי שלא תהיה בסביבתי,כי אדם בגילך[27]אמור כבר למצוא כיוון ולא להתנהג כמו ילד מפגר .תתאפס על עצמך אין לך מושג מה הפסדת...מורנוש מהצפון מחכה לתגובותיכם ולהצעות .

Y A E LY

New member
מורנוש

הוא הפסיד המון-והוא בסך הכל, חרא! הוא חסר החיים, אותו אחד שמחפש סטוץ כמו ילד בן 17 רק שהוא מבוגר בעשר שנים, עכשיו בודאי את רותחת, חכי חכי- כשהוא ואת תהיו מבוגרים בעוד עשר שנים- נראה את מצבך ואת מצבו- קוראים לזה צחוק הגורל!! אני שמחה שלא התמסרת לו- אל תנקמי כלום- כשהוא יפגש בך בארצנו הקטנטונת עם בעל אוהב וילדים, עם חיים נורמליים- זו תהיה נקמה מתוקה! צוחק מי שצוחק אחרון!!!

yanivit

New member
מכיר את ההרגשה

היי מורנוש אני מכיר טוב את ההרגשה המעצבנת הזאת כאשר אתה מכיר מישהו או במקרה שלי זו מישהי,יש אפילו לכאורה כימיה ביניכם שגורמת לתחושת התלהבות,אתה חושב שאולי הפעם זה יקרה, ואז פתאום הצד השני מנתק קשר בלי שום סיבה וזה משגע אותך ,אתה חושב לעצמך מה לא היה בסדר פה, וכל זאת רק כדי להבין שסתם רימו אותך לצורך הגשמת איזשהו אינטרס אישי זול....כן אני מכיר את ההרגשה הזו ,אבל פחות באופן אישי ויותר מסיפורים של בנות שסיפרו לי על מצבים כאלה, נכון,לא רק בנים עושים את זה אלא גם בנות אבל אם יעשו סקר מקרי יגלו שיותר אצל הבנים "נפל הכבוד" להגשים לעצמם את פנטזיית ה"דפוק וזרוק" ואני בתור גבר נוטה להסכים עם זאת....לא עם הפנטזיה כמובן אלא עם העובדה שזה יותר נפוץ אצל בנים,כי הרי ....you need a crook to know a crook,אבל מה שהכי מעצבן אותי בקטעים האלה זה שהבנים האלה הורסים לאחרים,לדוגמא נקח מקרה שאני פוגש בחורה ואני רציני לגביה אך היא חשדנית ועושה לי כל מני מבחנים ובדיקות,ולמה כל זאת? כי איזה מניק ניצל אותה בעבר ומאז היא פגועה. אני חושב שאצל כל אדם צריכה להיות מידה מסוימת של הגינות,כך שאם לאחר פגישה אחת או שניים,אותו אדם,אם זה יהיה הוא או היא,רואה שאין עתיד לקשר,אזי יהיה לו את הכבוד המינימלי להרים טלפון ולהגיד זאת ולא למשוך את הקשר סתם כי הצד השני רק הולך ונפגע יותר ויותר. בכל אופן טוב שלא נקשרת ולא התמסרת אליו,כי אחרת הוא היה משיג את מה שהוא רוצה. הוא כנראה הבין שהוא לא ישיג זאת ולכן הפסיק להתקשר אלייך, רובנו אני מניח עוברים את זה,ואם הזמן זה מחשל אותנו(וחבל בכלל שאנו מגיעים למצב הזה...) ולכן כל מה שאני יכול להציע לך זה לא לקחת ללב יותר,לא להתעצבן,למרות שזה מעצבן,לא לחשוב להיקשר ישר לבחור,גם אם הוא נראה כמו מיליון דולר...ותאמיני לי ,יש הרבה בחורים רציניים,לפעמים הם אפילו מתחת לאפך הקטן... have a wonderful weekend ונשתמע,ביי. יניב

למעלה