"כשאתה כאן" הסינגל החדש של נינה

"כשאתה כאן" הסינגל החדש של נינה../images/Emo70.gif

אתה אוהב אותי נ ק י י ה
שמעתם אותו כבר?
מה אתם חושבים עליו?
הליריקה?
הלחן?
בכלל?
מרגישים את אביב גפן בשיר?
מרוצים או שבכלל התאכזבתם?
היה שווה לחכות שלוש שנים לסינגל הזה?
המשפט האהוב בשיר?
מה אהבתם יותר את "כשאתה כאן" או את "כמו ששיר נוגע?
או בכלל את האור בחיי
?
השאיר לכם טעם של עוד בפה?
מתכוונים לרכוש את האלבום בקרוב?
ציון מ1-10 לסינגל. הא כן והכי חשוב-
יהודה או רן

A t z a

New member
עונההה../images/Emo80.gif

שמעתם אותו כבר? יאפ מה אתם חושבים עליו? מאכזב... הליריקה?
הלחן?
בכלל? פשוט לא אהבתי..
מרגישים את אביב גפן בשיר? אכן מרוצים או שבכלל התאכזבתם? התאכזבתי היה שווה לחכות שלוש שנים לסינגל הזה? לא!!! ציפיתי למשהו אחר
המשפט האהוב בשיר?אין כזה מה אהבתם יותר את "כשאתה כאן" או את "כמו ששיר נוגע? אפחד
או בכלל את האור בחיי ?גם לא
מה קורה לה
?! השאיר לכם טעם של עוד בפה?לאלא,אני מאוד מקווה שהסינגל הבא יהיה טוב מתכוונים לרכוש את האלבום בקרוב?אממ אחותי תקנה אז אני אגנוב לה
ציון מ1-10 לסינגל.-אני לא יכולה לדרג,אני פשוט אומרת שאחרי 3 שנים יכל לצאת לה משהו מדהים,עם הקול הזה שלה והזמן שהיא לקחה,וחבל שזה מה שיצא. הא כן והכי חשוב- יהודה או רן -רןןן!

גררררררררר../images/Emo99.gif

שמעתם אותו כבר? אופקורס
מה אתם חושבים עליו? אוהבת אוהבת אוהבת
. הליריקה? הממ... הלחן?
בכלל? אהבתי הכל
. מרגישים את אביב גפן בשיר? כן
קצת. מרוצים או שבכלל התאכזבתם? בהתחלה אני חייבת להודות שהתאכזבתי, כי ציפיתי ליותר. אבל אחרי חרישות עמוקות על השיר הזה- אין ספק שזה שיר מדהים
אני מרוצה, פחות או יותר. היה שווה לחכות שלוש שנים לסינגל הזה? כן. המשפט האהוב בשיר? "כשאתה כאן, אז פחות..." מה אהבתם יותר את "כשאתה כאן" או את "כמו ששיר נוגע? כשאתה כאן. או בכלל את האור בחיי ? כשאתה כאן. השאיר לכם טעם של עוד בפה? אופקורס. מתכוונים לרכוש את האלבום בקרוב? אופקורס. ציון מ1-10 לסינגל. 7 הא כן והכי חשוב- יהודה או רן
ברור שרן

o n m y o w n

New member
נינההההה../images/Emo99.gif

שמעתם אותו כבר? כן מה אתם חושבים עליו? מדהים הליריקה? הלחן? מדהיייייים בכלל?עדיין מדהים מרגישים את אביב גפן בשיר? בהחלט מרוצים או שבכלל התאכזבתם? בהתחלה קצת התאכזבתי, אחרי שמיעה בלופים העתי למסקנה שהוא... נכון-מדהיייים. היה שווה לחכות שלוש שנים לסינגל הזה? כן המשפט האהוב בשיר? "אני מקיאה את כל מה שבלעתי...". מה אהבתם יותר את "כשאתה כאן" או את "כמו ששיר נוגע? כשאתה כאן או בכלל את האור בחיי ? ממש ממש ממששששש לא השאיר לכם טעם של עוד בפה? בהחלט מתכוונים לרכוש את האלבום בקרוב? שייצא כבר... ציון מ1-10 לסינגל. 11 הא כן והכי חשוב- יהודה או רן? במילה אחת:נינט
ולסיום: נכון שההודעה הנ"ל מאפיינת בדר"כ גרופית בת 16 אבל... נינט זו נינט

BurningUp10

New member
ככה

לא משהו בכלל!!! הקצב עצמו לא משהו והגיטרות בסוף ממש מאכזבות! נדפקה כל כך שאביב הוא זה שבסוף הפיק לה את האלבום ולא עופר מאיר!

למעלה