כשאתה רוצה יותר..

g2bsis

New member
כשאתה רוצה יותר..

אני יוצא עם מישי וכיף לנו ביחד, יצאנו שלוש פעמים והיא נראת גם מאד מעוניינת.. חוזרת לטלפונים, נפגשים פעם בכמה ימים.. וכו.. אבל הבעיה שלישאני די נדלקתי עליה ואני חושב עליה המון... היא גם אני חושב\ אבל לא בכמות שאני.. וזה יוצר לי מצב לא נעים כי אני רוצה להפגש איתה והיא מיצדה לא לחוצה. אני לא רוצה ללחוץ עליה בשום דרך, אבל מצד שאני אני מאד מתגעגע אליה.. היא גם קבעה משמרות לכל השבוע, וככה יצא שאני רק שבוע הבא אראה אותה.. וזה קצת עצוב לי. מה עושים? ראוי לציין שאני עובד, ויש לי חיים משלי.. :)

bulb

New member
אז תצא עם החברה שלה

אם יש לך חיים משלך אז למה שלא תניח לה קצת ותחיה אותם?

צאצי

New member
חמוד כנס../images/Emo98.gif

אתה צריך להבין שהיא צריכה לעבוד זה לא שהיא מעדיפה עבודה ולא לראות אותך - מה לעשות צריך כסף . תאמין לי אחרי שלא תראה אותה יומיים גג שלושה . הגעגוע קצת יחלוף . תתמקד בדברים שאתה רצית לעשות הרבה זמן ולא יצא לך. להפגש עם חברים שלא ראית המון זמן . שיפוצים בבית ,לבקר את אמא ואבא (הורים-זה חשוב) . תראה זה לא שהיא נעלמת והיא לא עונה לטלפונים . תסתפק בזה השבוע ותפצו על זה בשבוע הבא

shaniza

New member
תחשוב על זה ככה...

זה כמו שיר אם אתה שומע אותו כל הזמן ברצף אז נמאס לך ממנו יותר מהר (עד כדי שלפעמים בא לך להקיא ממנו). עדיף לקחת את זה באיזי. ככה זה מחזיק יותר זמן.

magenta73

New member
אני שמחה שיש לך חיים משלך ../images/Emo13.gif

זה מאוד חשוב. בכל מקרה, אתה לא יודע אם היא מעוניינת יותר או פחות. וזה גם לא חשוב, כרגע. אתם רק בהתחלה, ונכון, מבאס שאתם לא יכולים להתראות, אבל זה מה יש... חייבים לעבוד לפעמים. ולפעמים געגוע זה נחמד. רק מוסיף לתערובת... תשמרו על קשר בטלפון, ותפגשו לכשיש יכולת. בהצלחה

למעלה