כשאתם מתחילים עם מישהי/ו

כשאתם מתחילים עם מישהי/ו

ודוחים אתכם, אתם ממשיכים לנסות ולשכנע את המין השני אולי בכל זאת? או עוזבים את זה?

קטרפי

New member
קרה לי יותר מדיי ../images/Emo110.gif

אבל כמעט תמיד (חוץ מפעמיים) זה היה בגלל שלמי שניסתי להתחיל איתה היה כבר מישהו ולא ידעתי על זה מכול מיני סיבות
(שעדיף שלא ניכנס אליהם עכשיו....) בכולמקרה בפעמים שזה לא היה בגלל זה אני ניסתי להמשיך לשכנע את השני, פשוט כי זה נורא פוגע שמישהי לא רוצה, לא משנה שיש לה סיבות והכול.... אז אפילו שזה לא הצליח, והייתי עוד יותר בדיכאון ממה שהייתי מקודם וגם גרמתי להם להיות בדיכאון, אני פשוט לא לומד מטעויות ובגלל זה אני ממשיך לנסות לשכנע אותם. בפעמים שהיה להם חבר אז בכלל לא. אני יודע שאין מה לנסות לשכנע מישהי אם יש לה חבר והיא אוהבת אותו, אין שום סיבה שתעזוב אותו רק בשביל להיות איתי, חוץ מזה שיש את העובדה שכלום לא מבטיח לנו שהקשר שלנו בכלל יעבוד ואז היא זרקה חבר סתאם.

seeyou

New member
להמשיך לנסות ולשכנע ?

למה? זה לא מדובר בעסקה שצריך להתמיד לנהל מו"מ עד להסגת המטרה אם אין כימיה הדדית אז חבל על הזמן!

ilana4ka

New member
../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

להמשיך לנסות ולשכנע?!??!!??!?!?!?!?!? אם לא-אז לא וסה טו! אין לי שום סיבה שבעולם להשפיל את עצמי ולנסות שוב. אם לא מתאים לבחור-זכותו. אבל אני יודעת בדיוק כמה אני שווה ואין לי שום סיבה שבעולם לנסות להוכיח את זה לו, אם זה לא התאים לו מהתחלה.

כן אבל אם אתה כזה בא לה בהפתעה

והיא כזה נרתעת אתה יכול לדבר איתה ולהוציא איזה דייט. חבר שלי בעקרון ככה מתחיל קשרים שאפילו מאד מצליחים, אחרי שאמרו לו שלוש פעמים לא.

ilana4ka

New member
אההה חח רגע רגע

שכחתי שאתה בחור, ושאלת לגבי בנות. עם בבנות עסקינן, אז בהחלט יש מצביישן להמשיך ולחזר אחריהן:) זה לא סוד שהרבה בנות משחקות אותה קשות להשגה, ומתישהו הן בהחלט עלולות לענות בחיוב. אבל לגבי בחורים-אני לא הייתי מנסה שנית. אם לא אז לא.

seeyou

New member
יודעת בדיוק כמה אני שווה!../images/Emo24.gif

צודקת! אבל זה לא חשוב מה את מרגישה זה חשוב מה הצד השני מרגיש,חושב חוסר התאמה עם אדם מסויים לא גורם בירידה בערכינו! על טעם ועל ריח אין להתווכח! נ.ב: הייתי בטיול עם מקום עבודתי בחו"ל-מלון 5***** בארוחת הבוקר היו הרבה דברים יוקרתיים...(גבינות,דגים...) ל מה התנפלו רוב האנשים? לביצים,בורקס....

תלוי

מה מרגישים כלפי אותו אחד\ת... אם זה סתם קראש או סתם מישהי שהתחלתי איתה ברחוב והיא דחתה אותי, אז אין סיבה לנסות לשכנע.. אם המצב שונה ויש אהבה, אז עושים הכל...

למעלה